Huomasitko? Melania Trump saapui Suomeen asussa, jossa on hänen tyylilleen varsin epätyypillinen yksityiskohta - Viihde - Ilta-Sanomat

Huomasitko? Melania Trump saapui Suomeen asussa, jossa on hänen tyylilleen varsin epätyypillinen yksityiskohta

Melania Trump saapui Suomeen luksusmerkkien somistamana.

15.7.2018 22:49

Pitkän malliuran tehneen Melania Trumpin yllä nähdään toistuvasti mitä upeampia muotiluomuksia, jotka ovat poikkeuksetta huippubrändien käsialaa.

Melania saapui Suomeen samassa asussa, jossa hän lähti aiemmin samana iltana Skotlannista. Presidentin puoliso oli pukeutunut melko lämpimästi siihen nähden, millaisesta säästä Suomessa nyt nautitaan.

Lue myös: Melania Trump saapui helteiseen Helsinkiin pitkissä housuissa ja takki päällä – käveli kovin vakavana limusiiniin

Hänellä oli yllään pitkät ihonmyötäiset ja ruskeat nahkahousut, hillitty valkoinen kauluspaita ja keskipitkä harmaa jakkutakki. Toisin kuin presidentti Trump, Melania suojasi silmänsä kesäiseltä ilta-auringolta suurilla aurinkolaseilla.

Kädessään Melania kantoi ruskeaa Hermésin Birkin -klassikkolaukkua, joka on erittäin suosittu asuste maailmanluokan julkkisten kaapissa. Esimerkiksi Victoria Beckhamin tiedetään omistavan jopa 100 kappaletta kyseistä laukkumallia. Muotimerkki on lähtöisin Ranskasta.

Kyseessä ei ole mikään joka marketin laukku, sillä verkkokauppojen mukaan sen hinta vaihtelee kassin koosta riippuen 9 300 eurosta jopa 170 000 euroon saakka. Melanian kantama ruskea nahkalaukku ei ole malliston pienimmästä päästä.

Melania nähdään julkisuudessa lähes poikkeuksetta päätä huimaavan korkeissa koroissa, mutta tälle lentomatkalle hän valitsi tyylilleen epätyypillisesti matalat vaaleanruskeat ja teräväkärkiset ballerinat. Jalkineet ovat Christian Louboutin -luksusmerkin mallistoa, kuten myös monet muut Melanian käyttämät kengät.

Vaatemerkin verkkosivujen mukaan kyseiselle kenkäparille tulee hintaa reilut 500 euroa.

Melanian housuvalintakaan ei ollut tyypillisimmästä päästä. Presidentin puoliso nähdään nahkahousuja useammin väljissä suorissa housuissa, mekossa tai hameessa. Pitkärunkoinen Melania suosii housuissaan usein vajaamittaisia malleja.

Toisin kuin monilla muilla ulkomaanvierailuillaan, Melania Trump ei pukeutunut Suomeen saapuessaan kohdemaansa tunnettuun vaatemerkkiin. Aiempien vierailujensa perusteella Melania olisi voinut saapua Suomeen esimerkiksi Marimekon tai Ivana Helsingin luomuksessa.

Esimerkiksi Ranskassa vieraillessaan Trump pukeutui ranskalaisen Chanelin muotiluomukseen ja Iso-Britanniassa hän esiintyi paikallisessa Burberryssä. Naton huippukokouksessa Brysselissä Melania puolestaan pukeutui Calvin Kleiniin, jonka pääsuunnittelija on belgialainen Raf Simons.

Nähtäväksi jää, pukeutuuko Melania koko vierailunsa aikana suomalaiseen vaatemerkkiin.

Melanian tyyliä tiiviisti seuraavan somesivuston mukaan presidentin puoliso ei ole aiemmin edustanut asukokonaisuudessa, jossa hän saapui Suomeen. Sen sijaan kovin samantyylisiä asuja hänellä on ollut aiemminkin.

Melania viihtyy ruskeissa nahkavaatteissa.

Hyvin istuva bleiseri on Melanian luottovaate.

Ilta-Sanomat seuraa presidenttien vierailua ajantasaisesti hetki hetkeltä. Lue lisää tästä: IS seuraa Trumpin ja Putinin tapaamista hetki hetkeltä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?