Nanna Karalahti rikkoi somehiljaisuuden – julkaisi suloisen kuvan lapsistaan: ”Halkeen tähän rakkauden määrään” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nanna Karalahti rikkoi somehiljaisuuden – julkaisi suloisen kuvan lapsistaan: ”Halkeen tähän rakkauden määrään”

Nanna Karalahti viettää onnen täyttämää lapsiperhearkea.

15.7.2018 18:52

Viime viikolla toisen lapsensa saanut Nanna Karalahti on viettänyt synnytyksen jälkeen hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa. Nanna ja Jere Karalahti saivat tyttövauvan viime viikon lopulla. Parilla on entuudestaan 2-vuotias Jax-poika.

Nanna Karalahti julkaisi kuitenkin sunnuntaina kuvan Jaxista ja pienestä tyttövauvasta. Otoksen yhteydessä Karalahti julkaisi pätkän Anna Puun Mestaripiirros-kappaleesta. Onnellinen äiti omisti tekstin tyttärelleen ja kiitti lasta siitä, että saa olla tämän äiti.

– Kiitos, kun valitsit mut sun äidiksesi. Halkeen tähän rakkauden määrään, onnellinen äiti kirjoitti.

Jere Karalahti kertoi pienokaisen syntymästä 8. heinäkuuta. Tuolloin hän julkaisi kuvan Jaxista katsomassa vastasyntynyttä siskoaan.

– Isoveli näki siskon ensimmäistä kertaa, ikimuistoinen hetki meille kaikille. Tänään meidän perheeseen syntyi pikku-Nanna ja kaikki meni täydellisesti, onnellinen isä kirjoitti kuvatekstissä.

– Kiitos Nanna, että olet meidän leijonaemo, pidät meistä kaikista huolta, annat meille kaikkesi ja kaiken rakkauden joka päivä.

Nanna Karalahti piti raskautensa salassa pitkään. Hän paljasti odottavansa lasta vasta maaliskuussa, kun raskaus oli edennyt jo pitkälle.

Karalahdet asuvat nykyään Nannan lapsuuden maisemissa Keravalla, jonne he muuttivat viime syksynä. Helmikuussa pari kertoi perustavansa päiväkodin uuteen kotipitäjäänsä.

Elokuussa Keravan Kalevan kaupunginosassa avataan Aito-päiväkoti, johon mahtuu 35 lasta. Pienokaisia kaitsee viisi lastentarhanopettajaa ja toimintaa johtaa Johanna Tervo.

– Tarhassa opastetaan lapsia liikunnan pariin leikkimielisellä tavalla, Jere Karalahti kertoi IS:lle helmikuussa.

Jere Karalahdella on lisäksi 18-vuotias Ronja-tytär yhdessä Susanna Karalahden kanssa sekä Stella-tytär suhteesta Oksana Chaikon kanssa.

Fitnessbloggaaja ja yrittäjä Nanna Karalahti ja ex-kiekkoilija Jere Karalahti avioituivat kesällä 2015. Karalahtien avioliittoon on mahtunut perheonnen lisäksi myös ikävämpiä asioita. Keväällä 2017 heidän suhteensa ajautui välirikkoon ja eron partaalle. Pari sai kuitenkin välinsä selvitettyä ja palasi yhteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?