Herttuatar Meghanin isä pelmahti jälleen julkisuuteen – esitti karuja väitteitä tyttärestään tv:ssä: ”Saatan kuolla pian” - Viihde - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin isä pelmahti jälleen julkisuuteen – esitti karuja väitteitä tyttärestään tv:ssä: ”Saatan kuolla pian”

Kuvituskuva
Julkaistu: 15.7.2018 14:15

Thomas Markle väittää, ettei Meghan ole ollut häneen yhteyksissä sitten kuninkaallisten häiden.

On kulunut lähes kaksi kuukautta siitä, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan avioituivat. Nyt Meghanin Thomas-isä on esittänyt televisiossa erikoisen pyynnön.

Pian 74-vuotias Thomas joutui huonoon valoon myytyään paparazzitoimistolle kuvia itsestään mukamas valmistautumassa Meghanin ja Harryn häihin, joihin hänet oli kutsuttu. Lopulta isä ei saapunut lainkaan paikalle häihin paparazzikuvakohun seurauksena. Thomas itse väitti saaneensa sydänkohtauksen, jonka vuoksi hän ei voinut osallistua häihin.

Kuvituskuva

Brittimedia tuomitsi väitteet sydänkohtauksesta ja muista sairauksista, sillä Thomas oli kuvattu kaupassa väitettynä sairauskohtauspäivänä. Myös hovi vetosi virallisessa tiedotteessaan asiasta Marklen terveyshuoliin ja hänelle vastikään tehtyyn sydänoperaatioon. Thomas ei ole vielä tavannut ketään kuninkaallisesta perheestä.

Thomas on vieraillut useissa tv-haastatteluissa.

Thomas on vieraillut useissa tv-haastatteluissa.

Nyt Thomas rukoilee tv-haastattelussa Meghania ottamaan häneen yhteyttä. Thomasin mukaan herttuatar ei ole puhunut isälleen sitten häiden. Tv-haastattelusta ovat uutisoineet muun Mirror.

– He sanoivat haluavansa tulla katsomaan minua. Puhuin heille molemmille (Meghan ja Harry) ja toivotin hyvää häämatkaa. Se oli viimeinen puhelu, hän tilittää ohjelmassa.

Hän kertoo ohjelmassa myös olevan sitä mieltä, että Meghanilla on vaikeuksia sopeutua uuteen rooliinsa.

– Näen sen hänen silmistään, kasvoistaan ja hymystään. Tiedän hänen hymynsä, enkä pidä siitä, mitä näen, hän pohti.

Prinssi Harry ja Meghan avioituivat 19. toukokuuta.

Prinssi Harry ja Meghan avioituivat 19. toukokuuta.

Thomasin mukaan Meghanin entinen puhelinnumero ei enää toimi, eikä hänellä ole tyttärelleen suoraa osoitetta.

– Lähetin myös tekstiviestin palatsikontaktilleni, jossa kerroin haluavani tavata tyttäreni. En koskaan saanut vastausta, hän surkuttelee.

Nuori Meghan isänsä kanssa.

Nuori Meghan isänsä kanssa.

Meksikossa asuva Thomas kertoo The Sunille ihmettelevänsä, eikö Meghan enää välitä hänestä.

– Sain sydänkohtauksen, eikö kukaan välitä? Saatan kuolla pian, hän tilitti lehdelle haastattelun jälkeen.

– Tämä on varmaankin pisin aika koskaan, kun en ole puhunut hänen kanssaan, mies jatkaa lisäten, että haluaisi vain kertoa tyttärelleen, kuinka ylpeä isä hän on.

Thomas Markle on vieraillut useaan otteeseen julkisuudessa häiden jälkeen. Kuukausi sitten hän yllätti britit esiintymällä Good Morning Britain -ohjelmassa. Markle kertoi aamu-tv:ssä asioita, joita kuninkaallisen perheen läheiset eivät yleensä kerro julkisesti ja sai aikaan valtavan kohun.

Kuninkaallinen perhe ei pitänyt Thomasin suunnittelemattomasta vierailusta aamu-tv:seen.

Kuninkaallinen perhe ei pitänyt Thomasin suunnittelemattomasta vierailusta aamu-tv:seen.

Hän muun muassa paljasti yksityiskohtaisesti keskustelujaan prinssi Harryn kanssa, vihjasi tuoreen avioparin hankkivan pian lapsia ja väitti Harryn kannattavan Brexitiä. Useiden ulkomaisten medioiden mukaan kuninkaallinen perhe ei tiennyt haastattelusta etukäteen ja järkyttyi pahoin sen sisällöstä.

Tv-vierailun jälkeen Thomas väitti TMZ:lle, että hänet on suljettu täysin kuninkaallisista ympyröistä. lehden mukaan Markle kokee, että kuninkaallinen perhe on laittanut hänet ”jäähylle” ja välttää olemasta tekemisissä hänen kanssaan. Marklen mukaan syynä on mitä luultavimmin hänen aamu-tv-haastattelunsa.

The Sunin haastattelussa mies on kuitenkin valmis antamaan hiljaiselon anteeksi.

– Haluaisin vain kertoa Meghanille, että kaipaan häntä. Olen pahoillani kaikesta, mikä meni pieleen, hän tilittää.