Nancy Sinatra, 101, on kuollut – jätti Frank Sinatran tämän syrjähyppyjen takia: vetäytyi avioeron jälkeen julkisuudesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Nancy Sinatra, 101, on kuollut – jätti Frank Sinatran tämän syrjähyppyjen takia: vetäytyi avioeron jälkeen julkisuudesta

Nancy Sinatra oli Frank Sinatran nuoruudenrakkaus ja ensimmäinen vaimo. Laulajalegendan uskottomuuteen päättyneen avioliiton jälkeen Nancy Sinatra keskittyi kasvattamaan parin lapset. Hän ei koskaan avioitunut uudestaan.

Nancy Sinatra erosi miehestään Frank Sinatrasta vuonna 1951. Kuva otettu samana vuonna.­

14.7.2018 22:49

Nancy Sinatra on kuollut 101-vuotiaana, hänen tyttärensä tiedottaa. Sinatra oli legendaarisen Frank Sinatran ensimmäinen vaimo. Pari sai kolme lasta.

– Äitini hiipui tänään pois rauhassa 101-vuotiaana. Hän oli siunaus ja elämäni valo. Jumalan siunausta, äiti. Kiitos kaikesta, Nancy Sinatra Jr. kirjoitti.

Myöhemmin tytär vielä twiittasi kiitoksensa osanotoista ja kehui äitiään taistelijaksi. Kirjoituksen yhteydessä nuorempi Sinatra julkaisi kuvan äidistään tämän 101-vuotispäivänä.

– Äitimme oli taistelija loppuun saakka, kunnes hänen rohkea, rakastava sydämensä luovutti. Häntä jäävät kaipaamaan hänen siskonsa, tyttärensä, lapsenlapsensa ja lapsenlapsenlapsensa. Hän oli merkityksellinen.

Nancy ja Frank Sinatra alkoivat tapailla teini-ikäisinä. He avioituivat vuonna 1939 pienessä kirkossa New Jerseyssä. Häälahjaksi Frank antoi rakkaalleen tekemänsä Our Love -kappaleen nauhoituksen, CNN kertoo.

Frank ja Nancy Sinatra kesäkuussa 1944.­

Häiden jälkeen he asuivat Jersey Cityssä. Nancy Sinatra työskenteli sihteerinä samalla, kun hänen miehensä yritti saada laulajanuraansa lentoon esiintymällä paikallisessa ravintolassa.

Frank Sinatran ura lähti nousukiitoon 1940-luvulla ja tuolloin Sinatrat muuttivat Los Angelesiin. Laulajasta tuli enkelten kaupungissa elokuvatähti, legendaarinen esiintyjä ja naistenmies. Avioliitto Nancyn kanssa päättyi eroon vuonna 1951, kun Frankin suhde näyttelijä Ava Gardneriin oli tullut julkisuuteen.

Frank ja Nancy Sinatra lastensa Frank Jr:n, Tinan ja Nancy Jr:n kanssa.­

Vain muutama viikko sen jälkeen, kun avioero astui voimaan, Frank avioitui näyttelijärakkaansa kanssa, CBS News kertaa. Nancy Sinatra keskitti voimansa parin kolmen lapsen kasvattamiseen. Nancy Sinatra Jr. on kertonut avioeron ottaneen äitinsä voimille.

– Kuulin hänen itkevän hiljaa öisin, kun olin menossa nukkumaan, Sinatra Jr. on muistellut.

– Hän ei koskaan näyttänyt sitä meidän edessämme, ei koskaan, mutta huoneeni oli hänen huoneensa vieressä ja minulla oli tapana hiipiä varpaillani ulos huoneestani ja kuuntelin oven takaa, kun hän itki. Joskus menin hänen luokseen ja laitoin vain käteni hänen ympärilleen.

Nancy Sinatra (vas.) Nancy-tyttärensä kanssa joulukuussa 1961.­

Nancy Sinatra ei ensimmäisen avioliittonsa jälkeen mennyt enää naimisiin. Hän omisti elämänsä perheelleen ja hyväntekeväisyystyölle. Vaikka liitto Frank Sinatran kanssa oli päättynyt rujosti, pysyi kaksikko ystävinä.

Frank Sinatra kuoli 82-vuotiaana vuonna 1998. Pariskunnan toiseksi vanhin lapsi, isänsä ja Nancy-siskonsa tavoin laulajana uraa luonut Frank Sinatra Jr. kuoli vuonna 2016 kesken kiertueen. Hän oli tuolloin 72-vuotias.

Nancy Sinatraa nähtiin julkisuudessa avioeron jälkeen harvakseltaan. Kuva vuodelta 1989.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?