Tangokuningatar Saana Sassali irtisanoutui työstään sairaanhoitajana – aikoo panostaa laulajanuraan: ”Minulle tämä on loppuelämän virka” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tangokuningatar Saana Sassali irtisanoutui työstään sairaanhoitajana – aikoo panostaa laulajanuraan: ”Minulle tämä on loppuelämän virka”

Julkaistu: 14.7.2018 22:20

Saana Sassali kruunattiin tänään tangokuningattareksi.

Aurinkoisesti hymyilevä tuore tangokuningatar Saana Sassali, 29, on silminnähden onnellinen.

– Tämä on ihan uskomatonta. En olisi voinut kuvitella. Koko ajan mietin, että heräänköhän minä jostain ihan muualta kun täältä, kun tajuan, että tämä oli unta, Sassali kertoo.

Avomies onnittelee tuoretta tangokuningatarta.

Sassali tunnustaa, että voittohetkestä hän ei muista juuri mitään muuta kuin, että ympärillä oli paljon valoja ja ihmisiä, ja oli ihana laulaa.

– Ja se lämpö, joka ihmisistä välittyi. Tiedän, että varsinkin kotipuolessa Sodankylässä Lapissa minua on kannustettu ja tuettu, ja sieltä on tullut niin paljon rakkautta, että minulla on niin hyvä olo, Sassali sanoo ääni särkyen.

Saana Sassalin vahva tulkinta vetosi tuomareihin.

Sairaanhoitajan ammatista Sassali on jo irtisanoutunut. Laulaja ajatteli, että kävi kilpailussa miten tahansa, aikoo hän nyt keskittyä musiikkiin. Takana on nyt upea tangomatka, joka päättyi loistokkaasti kruunuun.

– Tämä on ollut huikea. Olen sanonut alusta asti, että olen löytänyt itseni tämän kilpailun myötä. Olen aina tiennyt, että musiikki on minulle elämäni tärkein asia.

Sassali on tiennyt jo lapsesta asti, että jonakin päivänä osallistuu tangomarkkinoille ja tekee laulamisesta itselleen työn.

– Tämä on parasta maailmassa, en olisi ikinä uskonut. Minulle tämä on loppuelämän virka, Sassali hehkuttaa.

Tangokuninkaalliset Saana Sassali ja Jarno Kokko.

Tuore kuningatar lupaa uudessa asemassaan muuttaa ja mullistaa tangoa ja tehdä sitä isoille yleisöille tutuksi. Erityiskiitos lähtee kaikille niille lukuisille ihmislle, jotka ovat häntä tangomatkan aikana kannustaneet.

– En voi sanoin kuvailla sitä kiitollisuuden määrää. Kaikki ne pienetkin elkeet lämmittää, ja ne ovat kantanut minut tänne asti, Sassali kiittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?