Tuomarin erikoinen kommentti sai Tangokuningatar-finalistin nostamaan kulmiaan – yleisö hihitteli hämmentyneenä: ”Miksi te nauratte?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuomarin erikoinen kommentti sai Tangokuningatar-finalistin nostamaan kulmiaan – yleisö hihitteli hämmentyneenä: ”Miksi te nauratte?”

Tänään selviää, kuka on vuoden 2018 tangokuningatar.

14.7.2018 20:04

Tangokuningatar-finalistit esiintyvät parhaillaan Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Tuomarit arvioivat kuuden kilpailijan tulkintoja heti esitysten jälkeen antaen kehuja ja parannusehdotuksia. Tuomaristoon kuuluu laulaja Heidi Kyrö, jonka kommentit kilpailun vanhimman finalistin Virpi Piipon, 51, esityksestä saivat sekä kilpailijan että yleisön hämmentymään.

Kyrö kertoi, kuinka iän myötä tulevat muutokset, kuten esimerkiksi raskaus, voivat vaikuttaa lauluääneen.

– Hormonaaliset jutut vaikuttaa, Kyrö jatkoi listaustaan asioista, jotka vaikuttavat lauluun, saaden Piipon ja yleisön äimistymään.

Piippo otti askeleen taaksepäin, käänsi päätään ja nosti kulmiaan hämmästyneenä. Yleisöstä kuului kiusaantunutta naurua.

– Miksi te nauratte? Kyrö ihmetteli ja totesi puhuvansa luonnollisista asioista.

Lopulta tuomari kertoi, mikä hänen kommenttinsa ydin oli.

– Se ei tarkoita, että kun ikää tulee lisää, on automaattisesti parempi laulaja kuin nuorena. Pitää tehdä kotiläksyjä ja niitä Virpi on selkeästi tehnyt, Kyrö kehui.

Piippo on kuudesta tangofinaaliin selviytyneestä kilpailijasta vanhin. Hän on mukana jo viidettä kertaa. Ilta-Sanomien haastattelussa laulaja kuitenkin kertoi jokaisen kerran olleen aivan kuin uusi. Elämänkokemus on tuonut esiintymiseen kuitenkin varmuutta ja tulkintaan sävyjä.

– Elämä ei koskaan ole suoraviivaista. Aina tulee laskuja ja nousuja, ja ne näkyvät varmasti monessa asiassa laulussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?