Maria Veitola julkaisi nuoruuskuvan vuosikymmenten takaa – tanssii villisti minimekossa: ”Olikohan mulla pikkuhousut?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maria Veitola julkaisi nuoruuskuvan vuosikymmenten takaa – tanssii villisti minimekossa: ”Olikohan mulla pikkuhousut?”

Juontaja-toimittaja Maria Veitolalla oli kaikesta päätellen hauskaa radiokanavan bileissä.

13.7.2018 22:25

Radio- ja televisiotoimittaja Maria Veitolalla, 45, on luonut uraa jo pitkään. Hän on luotsannut omaa talk show’taan ja on tuttu kasvo suositusta Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta, jossa hän yöpyy julkisuudesta tunnettujen henkilöiden luona. Lisäksi Veitola on yksi Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman juontajakolmikosta.

Veitola kuitenkin aloitti aikoinaan uransa radiotoimittajana Radio Cityssä yli 20 vuotta sitten.

Nyt Veitola on julkaissut Instagramissa hilpeän mustavalkoisen otoksen uransa alkuajoilta. Kuvassa Veitola on vaaleansävyinen minimekko yllään tanssilattialla joraamassa Radio Cityn 10-vuotisjuhlissa.

Kuvatekstin yhteydessä Veitola kommentoi hamosensa pituutta ja ihmettelee, miten hän on pystynyt kumartumaan tarvittaessa ollenkaan.

– Okei mitä sit jos multa putosi jotain ja jouduin kumartumaan ja poimimaan sen lattialta? (Hmm ja olikohan mulla pikkuhousut? Oispa ollut, oispa!) Lepakko 1995, Radio City 10 v bileet, Veitola kirjoittaa kuvatekstissä.

Veitola on ennenkin ilahduttanut lähes 90 000 Instagram-seuraajaansa jakamalla nostalgiaa henkiviä kuvia nuoruudestaan. Muutama kuukausi sitten fanit innostuivat Veitolan ”kasarihenkeä” huokuvasta luokkaretkikuvasta.

Veitolan julkisessa työssä on myös nurja puolensa: Hän saa usein somessa todella törkeää palautetta työstään viestien ja twiittien muodossa.

Veitola julkaisi keväällä Twitterissä ruutukaappauksen twiitistä, joka paljastaa karusti, millaista palaute voi pahimmillaan olla.

– Sipilä tekee emämunauksen kun laskee tuon sekopääfeministi meetoo ämmän ja yltiösuvakin luokseen yökylään myrkkyään kylvämään. Ihme että maikkari edes pitää tota lumppuleenaa ja kirpputorien mannekiinia ruudussa. Puukkoa selkään ja lopputili niin kuin tuo akka muillekkin tekee, tuntematon Twitter-käyttäjä kirjoitti Marialle.

Hän päätti ”paljastaa” palautteenantajan ovelasti julkaisemalla tämän törkeän viestin omalla, suositulla kanavallaan. Vastaus on kerännyt nopeasti jo muutama sataa tykkäystä Twitter-palvelussa.

Veitola on puhunut ennenkin avoimesti siitä, miten saa somessa paljon vihamielistä palautetta työstään ja persoonastaan. Viime marraskuussa hän kirjoitti somessa aiheesta suorasanaisesti.

– Se on semmonen homma, että mitä enemmän olen oma itseni, mitä suorempaan ja rehellisemmin puhun, mitä enemmän puutun epäkohtiin, mitä totuudellisemmin seuraan sydämeni ääntä ja toimin sen mukaan niin sitä enemmän tulee paskaa niskaan, Veitola kirjoitti tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?