Radiojuontaja sairastui mystisesti – pian vointi romahti väärän diagnoosin vuoksi: ollut jo viikon koomassa

Julkaistu:

Radio- ja tv-juontaja Richard Bacon on ollut koomassa yli viikon.
Brittiläinen juontaja Richard Bacon, 42, kärsii vakavasta sairaudesta, jonka vuoksi hänet on vaivutettu koomaan. Tähti on ollut koomassa jo viikon.

Nykyään Los Anglesissa asuvan radiojuontajan ja tv-kasvon heikko kunto paljastui viime viikolla, kun hän oli lentämässä Lontooseen.
– Onneksi tulin kipeäksi Britanniassa (tai oikeastaan matkalla Britanniaan, minut kuljetettiin pois lentokoneesta pyörätuolilla), hän kirjoittaa twiitissään.

Bacon on brittimedian mukaan mystisen hengitystiesairauden pauloissa. Lääkärit luulivat virusta ensin keuhkokuumeeksi ja alkoivat hoitaa sitä.


Kun juontajan vointi ei kohentunut hoidosta huolimatta, lääkärit joutuivat vaivuttamaan hänet koomaan.

– Hänen vointinsa huononi dramaattisesti, kun hoito keuhkokuumetta vastaan aloitettiin. Hänet oli pakko vaivuttaa koomaan, Baconin läheinen kertoi The Sunille.

– Se oli jo viikko sitten, mutta he eivät ole yhtään lähempänä oikeaa diagnoosia tai tapaa helpottaa hänen oloaan, läheinen jatkoi.


Myös juontajan Juliet-sisko kertoi suru-uutiset Instagram-tilillään.
– Tämä on seitsemäs päivä putkeen, kun vierailen veljeni luona. Hän on ollut koomassa viime torstaista asti, Juliet kirjoittaa kuvatekstissä.

Bacon nousi julkisuuteen lastenshow Blue Peterin juontajana, mutta sai potkut käytettyään kärähdettyään huumeista. Kohun jälkeen mies on toiminut muun muassa useiden radiokanavien juontajana. ja hänen vaimollaan Rebecca McFarlanella on kaksi lasta, Arthur ja Ivy.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt