Syöpää sairastanut Val Kilmer nähdään sittenkin uudessa Top Gun -elokuvassa – vaikea sairaus jätti jälkensä näyttelijään - Viihde - Ilta-Sanomat

Syöpää sairastanut Val Kilmer nähdään sittenkin uudessa Top Gun -elokuvassa – vaikea sairaus jätti jälkensä näyttelijään

Val Kilmer palaa legendaariseen rooliinsa Icemanina.

13.7.2018 13:48

Ensi vuonna ilmestyvässä Top Gun -jatko-osassa nähdään myös Val Kilmerin esittämä Iceman, muun muassa The Hollywood Reporter uutisoi. Kilmerin hahmo oli kasariklassikossa aluksi Tom Cruisen näyttelemän Maverickin kilpailija, mutta myöhemmin kaksikosta tuli ystäviä. Kilmer muun muassa lausuu elokuvassa legendaarisen repliikin: ”En pidä sinusta, koska olet liian vaarallinen.”

58-vuotias Kilmer vahvistaa omalla Facebook-sivullaan uutisen.

– Ja nyt fanfaari: olen virallisesti mukana Top Gunin jatko-osassa. Odotan niin paljon työskentelemistä Tomin, Joen (ohjaaja Joseph Kosinski) ja Jerryn (tuottaja Jerry Bruckheimer) kanssa, kaikki niin ainutlaatuisia ammattilaisia.

Vuonna 1986 ilmestynyt Top Gun kertoi Yhdysvaltain laivaston ilmavoimien eli käytännössä lentotukialuslentäjien eliittikoulutuskeskuksesta.

Vielä kesäkuussa oli vain tiedossa, että Tom Cruise palaa roolinsa Pete ”Maverick” Mitchellina. Heinäkuun alussa The Hollywood Reporter kertoi, että Miles Teller näyttelisi alkuperäisessä elokuvassa kuolleen Goosen poikaa.

Kilmer oli aiemmin kuitenkin kertonut olevansa halukas osallistumaan jatko-osaan, mikäli häntä pyydettäisiin.

– Kaverini sanoivat, että se on virallista – Top Gun 2 -elokuvasta ilmoitettiin tänään. Olen valmis Tom. Minulla on vieläkin Top Gun -laattani. Hallitsen vielä liikkeet! Olen vielä iskussa, näyttelijä kirjoitti Instagramissa.

Val Kilmer ja Tom Cruise Top Gunissa.­

Kilmer on viime vuosina ollut uutisotsikoissa paitsi työnsä myös terveysongelmiensa takia. Näyttelijä sairastui kurkkusyöpään reilu pari vuotta sitten. Hän kertoi kamppailustaan sairautta vastaan viime vuonna The Hollywood Reporterin haastattelussa. Kilmerin mukaan syöpä muutti sitä, miten hän suhtautui asioihin.

– Olin liian vakava, Kilmer kuvaili menestyksensä huippuvuosia.

– Minä menin pois tolaltani, kun en saanut Oscar-palkintoa tai muuta tunnustusta.

People-lehden mukaan Kilmerillä on takanaan reilun kahden vuoden taistelu syöpää vastaan. Lehden mukaan sairaus vaikutti koko perheen elämään, ja näyttelijälle tehdyt hoidot jättivät tähän jälkensä.

Peoplen mukaan Kilmerille tehtiin toimenpide hänen henkitorveensa, jonka seurauksena hänen äänensä on jäänyt karheaksi. Näyttelijä myös hengästyy helposti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?