Viihde

Onko tässä sukupuolensa korjanneen Caitlyn Jennerin, 68, uusi rakas? 22-vuotias Sophia vihjailee suhteesta somessa: ”Ikä on pelkkä numero”

Julkaistu:

Caitlyn Jenner on yhdistetty 22-vuotiaaseen Sophia Hutchinsiin.
Tosi-tv-tähti ja entinen olympiavoittaja Caitlyn Jennerin, 68, uusi rakas on 22-vuotias Sophia Hutchins, The Mirror kertoo. Kaksikon suhteesta oli jo pitkään liittynyt huhuja, mutta kumpikaan ei ole vahvistanut huhuja.

Hutchins pyysi hiljattain Instagram-seuraajiaan kysymään mitä tahansa. Yksi kysymys oli, seurusteleeko hän Jennerin kanssa. Hutchins vastasi kysymykseen kuitenkin kryptisesti laittamalla vain hymiön, joka katsoo ylöspäin.

Aiemmin naisen Instagram-tarinoissa oli kuva, jossa joku oli kysynyt, seurusteleeko hän oikeasti Jennerin kanssa ja, onko parilla lemmikkejä.

– Tietysti! Meillä on meidän pikkuinen Berthamme, Hutchins kommentoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kyseistä kuvaa ei kuitenkaan enää näy Hutchinsin tarinassa. Kaunoatar sanoi kuitenkin olevansa parisuhteessa.


Daily Mailin mukaan Hutchins ja Jenner alkoivat seurustella myöhään viime vuonna. Myös Hutchins on transsukupuolinen. Pariskunnan on huhuttu olevan kihloissa ja suunnittelevan häitä, mutta spekulaatioita ei ole vahvistettu. Hutchins itse sanoi julkaisevansa kyllä kuvan sormuksesta, jos menee kihloihin.

Hutchins on opiskellut taloustieteitä. Hän valmistui collegesta tänä vuonna.


Hutchins kertoi Instagramissa olevansa ”vanha sielu” nuoresta iästään huolimatta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen aina ympäröinyt itseni vanhemmilla ihmisillä ja yrittänyt oppia heidän viisaudestaan. Elämänfilosofiani on: ”Jos koet olevasi ’fiksuin’ henkilö huoneessa, olet väärässä huoneessa.”

– Kyllä, olen todella 22-vuotias. Mutta elämäni, persoonallisuuteni ja minun ympärilläni aina olevien ihmisten takia sanoisin, että ikä on pelkkä numero.

Hutchins on julkaissut paljon yhteiskuvia Jennerin kanssa. Esimerkiksi kesäkuussa kaksikko poseerasi yhdessä NASCAR-kuljettaja Kurt Buschin ja tämän vaimon kanssa. Toukokuussa puolestaan Jenner ja Hutchins vierailivat Arlingtonin sotilashautausmaalla.