Viihde

Heidi Sohlberg jakoi kuvan sairaalan edestä – iloitsee jälleen yhdestä tärkeästä merkkipaalusta: ”Päivä jatkuu vain parempaan suuntaan”

Julkaistu:

Entinen Miss Suomi kertoo selvinneensä vuosikontrollista jälleen puhtain paperein.
Miss Suomi 2001 Heidi Sohlberg on tv:stäkin tuttu kasvo. Hänet on nähty missien tähdittämässä Kaunis elämä -ohjelmassa, ja syksyllä hän palaa ruutuihin jännittävässä Fort Boyard Suomi -seikkailuohjelmassa.

Sohlberg julkaisi Instagramissaan tänään aurinkoisen kesäkuvan, jonka yhteydessä hän kertoi vaiherikkaasta päivästään.

Entinen Miss Suomi kertookin joutuneensa peltipoliisin räpsähtäneen ylinopeuden merkiksi Turun moottoritiellä.

Sohlbergin päivä parani kuitenkin kertaheitolla, sillä hän palasi Syöpätautien klinikalta vuosikontrollista iloisten uutisten kera.
– Päivä alkoi yllättävällä valokuvauksella Turun motarilla, onneks meikkasin aamulla. Mut onneks tää päivä jatkuu vain parempaan suuntaan, vuosikontrolli check puhtain paperein, Sohlberg hehkuttaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuvan alle onkin ilmestynyt runsain määrin kommentteja, joissa iloitaan Sohlbergin puolesta.

Sohlberg sai rintasyöpädiagnoosin kaksi vuotta sitten. Reilu vuosi sitten keväällä Sohlberg kertoi syöpähoitojensa olevan ohi, ja viime kesänä hän juhlistikin terveen papereita ystäviensä kanssa.


Juontaja Vappu Pimiä on yksi Sohlbergin läheisimmistä ystävistä.

– Iso hatunnosto tälle mielettömälle mimmille! Vuosi sitten yksi hänen pahimmista peloista kävi toteen, kun hän kuuli sairastavansa rintasyöpää. Tänään juhlittiin terveen papereita. Rautaisella asenteella hänen terve elämänsä jatkuu taatusti satavuotiaaksi!, Vappu Pimiä kirjoitti tällöin Instagramissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sohlberg osallistuu Fort Boyard Suomen uudelle kaudelle, jossa julkisuudesta tutut kilpailijat joutuvat haastamaan itseään niin fyysisesti kuin henkisestikin Ranskan länsirannikolla sijaitsevassa, Napoleonin rakennuttamassa linnakkeessa.


Päätös lähteä mukaan ohjelmaan ei ollut Sohlbergille helppo. Sohlbergia on houkuteltu aikaisemmin Selviytyjiin, mutta hän ei ole halunnut olla yli kuukautta pois lastensa luota. Sohlbergilla ja hänen ex-miehellään Niklas Sohlbergilla on kaksi lasta, vuonna 2007 syntynyt Josefina ja vuonna 2009 syntynyt Sofia.

– Päätökseen lähteä mukaan Fort Boyardiin vaikutti se, että olemme vain viikon reissussa. Viiden viikon aikana tulisi jo niin kova ikävä lapsia, mutta nyt ei tarvitse olla kauaa heistä erossa, Solhberg hymyili.

Ohjelman akaisemmilla kausilla ei ole vältytty kolhuilta ja vammoilta, sillä kilpailijat ovat muun muassa menettäneet tajuntansa ja joutuneet käärmeen puremaksi. Sohlberg on käynyt läpi fyysisesti rankat syöpähoidot, joten tulevat koitokset mietityttävät häntä jonkun verran ennen kuvauksiin lähtöä.

– Totta kai minua vähän jännittää, kun miettii, mitä kaikkea olen kokenut. Tuotantoyhtiö kuitenkin tietää mitä minulle on tehty, ja luotan heihin täysin. Uskon, että he eivät laita minua tekemään mitään sellaista, missä jotain voisi tapahtua, Sohlberg kertoi toukokuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt