Viihde

Juuri synnyttäneen huippumallin bikinikuvista nousi metakka – kaunotar näpäyttää viiltävästi arvostelijoita: ”En häpeä”

Julkaistu:

raskaus
Huippumalli Candice Swanepoel totesi Instagramissa, että hänellä on oikeus näyttää vatsansa myös synnytyksen jälkeen.
Huippumalli Candice Swanepoel, 29, sai kesäkuussa puolivälissä toisen lapsensa. Pieni Ariel-poika syntyi Daily Mailin mukaan kotisynnytyksellä.

Victoria’s Secretin alusvaatemallina tunnettu Swanepoel nautti pian synnytyksensä jälkeen aurinkoisesta rantapäivästä Brasiliassa yhdessä puolisonsa Hemann Nicolin ja ensimmäisen lapsensa, Anaca-pojan kanssa.

Vain 12 päivää aiemmin synnyttänyt Swanepoel oli pukeutunut rantapäivään asianmukaisesti: valkoiseen bikiniyläosaan sekä punaiseen, pilkulliseen alaosaan. Tuore äiti käveli rannalla, vilvoitteli vedessä ja leikki Anaca-poikansa kanssa.


Yllättäen Swanepoel sai kuvistaan julmaa palautetta. Hän julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa kirjoituksen, jossa kertoi, ettei halua piilotella vartaloaan tai kuunnella tylyjä kommentteja siitä. Hän totesi kuviensa arvostelijoille, että kantaa vartalonsa ylpeänä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tässä olen minä 12 päivää poikani syntymän jälkeen. Jos sinulla on jotain pahaa sanottavaa siitä... mene itseesi. Yhteiskunta voi olla todella julma. Kauneusihanteet ovat joskus täysin mahdottomia nykypäivän naisille, Swanepoel näpäytti arvostelijoitaan.

– En häpeä näyttää synnytyksen jälkeistä vatsaani. Kannoin poikaani yhdeksän kuukautta siellä. Minusta olen ansainnut oikeuden siihen, että minulla on vähän mahaa.
Swanepoel ihmettelee, miksi hänen pitäisi mahtua johonkin tiettyyn muottiin, kuten niin monen muunkin naisen.

– Onko se siksi, että olen malli? Mekin olemme normaaleja ihmisiä, joten antakaa minun nauttia rannasta rauhassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Minun ei tarvitse piilottaa vatsaani vain, koska ihmisillä on epärealistisia vaatimuksia naisille. Me luomme elämää. Mitä sinä teet? Naiset olemme kaikki tässä yhdessä, joten olkaa kilttejä toisillenne.
Eteläafrikkalainen Swanepoel on menestynyt mallimaailmassa erittäin hyvin. Hänet listattiin vuonna 2016 Forbesin kymmenen eniten tienaavan huippumallin joukkoon. Victoria’s Secreten maineikkaana enkelinä vuodesta 2010 saakka työskentellyt mallikaunotar on yltänyt listalle vuosittain.


Swanepoelin mallin ura alkoi vain 15-vuotiaana, kun kykyjenetsijä huomasi hänet kirpputorilla Durbanin kaupungissa.

Sittemmin hän on poseerannut lukuisille maailmankuuluille muotilehdille ja kävellyt catwalkeilla huippusuunnittelijoiden muotinäytöksissä. Swanepoel on myös suunnitellut oman uima-asumalliston.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt