Harry ja Meghan hurmasivat Irlannissa: innokas pikkupoika, 4, vetäisi prinssiä parrasta – kujeili pilke silmäkulmassa takaisin

Julkaistu:

Dublinin keskustaan oli kerääntynyt sankka joukko ihmisiä tervehtimään herttuaparia. Innokkaat pikkufanit lähestyivät Harrya ja Meghania kujeet mielessään.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vierailevat tällä hetkellä Irlannissa ensimmäisellä virallisella ulkomaanmatkallaan, joka on ollut toistaiseksi suurmenestys.

Toukokuussa avioitunut Sussexin herttuapari aloitti kaksipäiväisen vierailunsa eilen puutarhajuhlilla Britannian suurlähettilään luona.

Irlantilaiset ovat hullaantuneet kuninkaallisiin vieraisiinsa, mutta niin myös herttuapari on silmin nähden nauttinut edustustilaisuuksista ja kohtaamisistaan irlantilaisten kanssa. Daily Mailin mukaan herttuapari on tuttuun tapaansa kohdannut ihmisiä avoimin mielin matkansa aikana.


Herttuapari oli suuntaamassa vierailulleen Dublinin yhdelle suurimmista yliopistoista, Trinity Collegeen. Paikalle oli kertynyt mittava määrä kuninkaallisia faneja, jotka halusivat nähdä herttuaparin edes vilaukselta.

Varsinkin prinssi Harry on korostanut äitinsä prinsessa Dianan jalanjäljissä aina ihmisten kohtaamisen merkitystä. Harry ei ole veljensä prinssi Williamin tavoin koskaan arkaillut tervehtiä ihmisiä, ja Harry onkin tehnyt edustustehtävissään tuttavuutta erityisesti pienten kuninkaallisfanien kanssa.


Tällä kertaa eräs pieni irlantilainen poika innostui toivottamaan prinssin tervetulleeksi hieman omintakeisella tyylillä. 4-vuotias poika nimittäin tarttui rohkeasti prinssiä hänen parrastaan ja kiskaisi siitä hellästi.

Itsekin erittäin leikkisänä ja huumorintajuisena miehenä tunnetun prinssi Harryn kerrotaan nostaneen sormensa pystyyn ja heilutelleen sitä innokkaalle pikkufanilleen nuhtelevasti pilke silmäkulmassaan.


Myös herttuatar on ottanut mallia aviopuolisostaan ja tervehtii ihmisiä aina lämminsydämiseen tyyliin.

Herttuatarkin kiinnosti pienimpiä faneja niin paljon, että eräs lapsonen päätti kiskaista herttuattaren tummista kutreista tämän käännettyä katseensa hetkeksi muualle.


Herttuatar ei ollut moksiskaan, vaan kehaisi faneille rakastavansa Dublinia.

– Dublin on lempikaupunkini! Meghan oli sanonut brittilehden mukaan eräälle fanille, joka kysyi kohteliaasti, miten herttuattaren matka on sujunut.


Aiemmin keskiviikkona pari tervehti presidentti Michael D. Higginsiä ja tämän puolisoa presidentin virka-asunnolla. Tapaaminen sai yllättävän käänteen, kun paikalle saapui myös presidentin berninpaimenkoirat. Herttuapari ilahtui silmin nähden karvaisista isännistään, Brodista ja Siodasta.

Herttuatar kumartui oitis rapsuttelemaan kaveruksia ja myös Harry paijasi koiria antaumuksella. Koirat saivat parin kasvoille leveän hymyn.


Lue lisää: Harry ja Meghan tapasivat Irlannin presidenttiparin – suloiset karvaturrit varastivat yllättäen huomion: herttuatar hullaantui täysin

Daily Mailin mukaan Meghan oli pukeutunut aamun tilaisuuteen Roland Mouretin hieman polven alle yltävään asuun. Myöhemmin päivällä hän vaihtoi ylleen tyylikkään, mustan housupuvun sekä valkoisen paidan, joka yllään hän edusti myös kaupungin keskustassa tervehtimässä fanejaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt