Syy Katri Helenaa piinaavaan sairasteluun selvisi – sai lääkäriltä diagnoosin - Viihde - Ilta-Sanomat

Syy Katri Helenaa piinaavaan sairasteluun selvisi – sai lääkäriltä diagnoosin

Katri Helena pahoittelee tiedotteessa keikkojensa peruuntumista.

12.7.2018 10:16

Ilta-Sanomat uutisoi torstaina Katri Helenan peruneen keikkansa Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Laulaja kertoo tiedotteessa peruneensa myös ensi viikon konserttinsa. Syynä on kilpirauhasen vajaatoiminnasta johtuva heikko olotila, joka ei salli fyysistä rasitusta. Lääkäri onkin suositellut iskelmätähdelle lepoa.

– Huonon yleiskunnon vuoksi minusta otettiin kokeita, joista selvisi kilpirauhasen vajaatoiminta. Lääkitys on aloitettu, mutta ottaa oman aikansa ennen kuin arvot kohentuvat. Olen todella pahoillani esiintymisten peruuntumisesta, mutta parempi on kuntoutua, kuin riskeerata! Lämpimät terveiset Tangomarkkinoille, Kiuruveden Iskelmäviikoille ja Naapurivaaran huvikeskukseen, Katri Helena sanoo tiedotteessa.

Katri Helena joutui keskeyttämään juhannuskonserttinsa Power Parkissa huonovointisuuden takia.

Paikalla olleen Ilta-Sanomien lukijan mukaan laulaja kuitenkin lopetti yhtäkkiä laulunsa kesken hänen suurimpiin hitteihinsä kuuluvan Katson autiota hiekkarantaa -kappaleen.

Paikalle hälytettiin ambulanssi ja laulajan nähtiin kävelevän ensihoitajien saattamana autolle. Katri Helenaa hoidettiin takahuoneessa, minkä jälkeen pääsi kotiin lepäämään.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan laulajalla oli ollut huono olo jo ennen konserttia ja hänen vointinsa heikkeni keikan aikana. Iskelmälegenda sairastui flunssaan ennen juhannusta ja Ilta-Sanomien tietojen mukaan keikalla iskenyt huonovointisuus johtui siitä, ettei laulaja ollut vielä toipunut taudista täysin.

– Hän on ollut kipeänä ja mennyt lavalle kuumeisena, ja tuntenut sitten olonsa todella voimattomaksi, Ilta-Sanomille kerrottiin tuolloin.

– Mitään vakavampaa tässä ei taustalla ole.

Katri Helena joutui kuitenkin perumaan myös juhannuksen jälkeiset keikkansa, kun olo ei kohentunut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?