Viihde

Katri Helena peruu keikkansa Tangomarkkinoilla – sairaana jo useita viikkoja

Julkaistu:

Laulajalegenda Katri Helena on perunut perjantain Seinäjoen Tangomarkkinoiden keikkansa.
Katri Helenan, 72, sairastelu jatkuu ja hän on joutunut perumaan Seinäjoen Tangomarkkinoiden keikkansa. Artistin oli määrä esiintyä perjantaina kello 19.00 alkavassa Meidän tango -konsertissa sekä tangokadulla katulavalla kello 21.50.

Tangokadulla tullaan tilalla näkemään jo valittujen tangokuninkaallisten All Stars -keikka ja laulajia kontaktoidaan parhaillaan, järjestäjätaho kertoo. Mukaan on pyydetty ainakin Jukka Hallikaista, Mieskuoro Könsikkäitä, Kyösti Mäkimattilaa, Marko Maunukselaa ja Marja Tyysteriä. Kaiken kaikkiaan paikalle yritetään saada noin 15 jo valittua tangokuninkaallista.

– Varmasti on tulossa aika ainutlaatuinen ja improhenkinen konsertti, tangomarkkinoiden tiedotuspäällikkö Juha Teuri kertoo

Katri Helenalla on ollut viime aikoina vastoinkäymisiä terveydentilansa kanssa. Artisti joutui perumaan juhannuslauantain keikkansa Power Parkissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Keikka alkoi normaalisti, mutta konsertti keskeytyi kesken naisen suurimpiin hitteihin kuuluvan Katson autiota hiekkarantaa -kappaleen. Juhannuskeikka päättyi jo neljän kappaleen jälkeen.

Paikalle hälytettiin ambulanssi ja laulajan nähtiin kävelevän autolle ensihoitajien saattelemana. Katri Helenaa hoidettiin takahuoneessa ja sen jälkeen iskelmätähti on levännyt kotonaan.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan laulajalla oli ollut huono olo jo ennen lauantain konserttia ja hänen vointinsa heikkeni keikan aikana. Lähipiiristä kerrottiin viikonloppuna, että iskelmälegenda sairastui flunssaan ennen juhannusta ja Ilta-Sanomien tietojen mukaan keikalla iskenyt huonovointisuus johtui siitä, ettei laulaja ollut vielä toipunut taudista täysin.

– Hän on ollut kipeänä ja mennyt lavalle kuumeisena, ja tuntenut sitten olonsa todella voimattomaksi, Ilta-Sanomille kerrottiin lauantaina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mitään vakavampaa tässä ei taustalla ole.

Myös Katri Helena itse kommentoi vointiaan IS:lle myöhemmin.

– Kaikki on ok! Periaate on aina ollut, että keikka tehdään, vaikka pää kainalossa. No, nyt se ei ihan onnistunut.

Keikan jälkeen Katri Helenan lähipiiristä kerrottiin Ilta-Sanomille, ettei tilanne vaikuta millään tavalla naisen tuleviin keikkoihin. Hänen oli määrä esiintyä torstaina Himoksen Iskelmä festivaalilla ja lauantaina Tohmajärven Potsipäivien Potsitansseissa.

Myöhemmin Katri Helenan lähipiiristä kuitenkin viestitettiin Ilta-Sanomille, että kaikki iskelmätähden loppuviikon keikat on peruttu.

Lähipiiristä kerrottiin Katri Helenan voivan hyvin, mutta hän teki kuitenkin päätöksen levätä. Katri Helena teki itse ratkaisun keikkojen perumisesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt