Viihde

Saija Tuupanen avautui kipeästä avioerostaan Annassa – asuu yhä ex-miehensä kanssa

Julkaistu:

Saija Tuupanen kertoo uudessa Anna-lehdessä asuvansa yhä ex-miehensä kanssa.
Vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen kertoo Anna-lehden haastattelussa kipeästä avioerostaan. Tuupanen kertoo olevansa edelleen ystäviä ex-miehensä Kimmo Tuupasen kanssa. Parisuhde kuitenkin päättyi, kun he tajusivat, ettei suhteessa enää ollut kyse avioliitosta vaan pikemminkin hyvästä kaveruudesta.

– Vielä puoli vuotta sitten koin olevani kuin ahdistavassa kapselissa ja minulla oli tosi rankkaa. Sen jälkeen kun teimme keväällä avioeropäätöksen, olen ollut tasapainoisempi ja onnellisempi kuin pitkään aikaan. Asun edelleen ex-mieheni Kimmon kanssa yhteisessä kodissamme, vaikka toki haeskelen uutta asuntoa, laulaja kertoo.

Tuupanen kertoo avioeron olleen kuitenkin yksi ”kovimmista paikoista” hänen elämässään.

– Olimme sentään yhdessä seitsemän vuotta, meillä oli ihanat häät ja Kimmo otti minun sukunimenikin. Uskoimme liiton kestävän ja teimme kaikkemme sen eteen. Kävin terapiassakin pohtimassa asiaa, mutta näin vain kävi.


Tuupasella on edessään kiireinen kesä. Keikkoja kertyy parikymmentä kuussa. Tänä vuonna laulaja juhlii myös 15-vuotistaiteilijajuhlaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tilanne on hyvä. Töitä saa tehdä niin paljon kuin jaksaa. Tämän kesän keikoistakin jouduttiin karsimaan isolla kädellä, muuten tahti olisi ollut ihan jäätävä. Pakko on ajatella omaa jaksamista, laulaja kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa toukokuussa.

Tuupasen työtilanne on ollut hyvä lähes koko uran ajan. Hän tiesi, että voitto tangokuningatar-kisassa vuonna 2003 tuo paljon töitä tullessaan, mutta arveli vauhdin nopeasti tasaantuvan.

– Ala on sellainen, ettei koskaan tiedä mitä tapahtuu. Kovasti olen ahertanut tämän kaiken eteen. Välillä olen viettänyt unettomia öitä ja itkeä tirauttanutkin, kun olen ollut väsynyt.

– Täytyy purkaa itseään, kun on yövalvomisia ja pitkiä ajomatkoja. Kyyneleiden jälkeen on kuin uudesti syntynyt.


Lavatanssien kuningatar Tuupanen kävi ensimmäistä kertaa lavatansseissa vanhempiensa kanssa. Tuolloin he kävivät katsomassa tangokuninkaaksi valittua Mika Pohjosta. Silloin Tuupanen ei voinut kuvitellakaan nykyisen kaltaista uraa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Aikamoisia kesiä takana. Ei itsekään usko, että on jo viidestoista vuosi menossa. Huonotkin jutut ovat kasvattaneet. Nyt voin sanoa, että olen ammattilainen. Olen ylpeä työstäni.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt