Kylie Jenner, 20, poseeraa kuuluisan talouslehden kannessa – tienannut lähes miljardin: saattaa päästä ensi vuonna historiankirjoihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Kylie Jenner, 20, poseeraa kuuluisan talouslehden kannessa – tienannut lähes miljardin: saattaa päästä ensi vuonna historiankirjoihin

Kuvituskuva
Julkaistu: 11.7.2018 22:53

Kylie Jenneristä saattaa ensi vuonna tulla kaikkien aikojen nuorin miljardööri. Tällöin hän pesisi ennätyksellään jopa Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin.

Sosiaalisen median superstara, tosi-tv-julkkis ja seurapiiritähti Kylie Jenner on saanut melkoisen tunnustuksen, sillä Jenner on valittu tuoreimman Forbes-lehden kanteen.

Forbes on arvostettu yhdysvaltalainen talouslehti, joka on perustettu vuonna 1917.

Tuoreimmassa numerossa esitellään omalla työllään rikastuneita naismiljardöörejä. Kannessa tyylikkäänä ja vakavailmeisenä poseeraavaa Jenneriä tituleerataan ”meikkikuningattareksi”, josta on tulossa yksi kaikkien aikojen nuorimmista omalla työllään rikastuneista naisista.

– Kylie Jenner on lähes miljardööri – ja hän teki sen alle 3 vuodessa, Forbesin Twitter-tilillä kirjoitetaan.

Jennerin omaisuuden arvioidaan olevan 900 miljoonaa dollaria, eli noin reilu 770 miljoonaa euroa. 20-vuotias Jenner on tienannut omaisuutensa kolmessa vuodessa Kylie Cosmetics -nimeä kantavalla yrityksellään.

Yritys on Forbesin mukaan kokonaan Jennerin nimissä, ja sen tuotot ovat olleet kolmen vuoden aikana massiiviset 630 miljoonaa dollaria eli noin 540 miljoonaa euroa.

– Vau, en voi uskoa, että postaan juuri ikioman Forbes-kanteni. Kiitos artikkelista ja tästä tunnustuksesta. Olen niin siunattu, että voin tehdä joka päivä sitä mitä rakastan. En olisi voinut unelmoidakaan tästä! Jenner kiittää Instagramissa.

Lehdessä arvioidaan, että Jennerin omaisuus tulee ylittämään maagisen miljardin dollarin rajapyykin ensi vuoden aikana hänen ollessaan 21-vuotias.

Kuvituskuva

Tämä tarkoittaisi lehden mukaan sitä, että Jenneristä tulisi historian kaikkien aikojen nuorin omalla työllään menestynyt miljardööri. Nyt ennätystä pitää hallussaan Mark Zuckerberg, josta tuli miljardööri 23-vuotiaana.

Jenner on ohittanut mennen tullen myös 37-vuotiaan siskonsa Kim Kardashianin, jonka omaisuus on noin 350 miljoonaa dollaria eli noin 300 miljoonaa euroa.

Tuoreimmat osastosta