Viihde

Dianan kuvankaunis veljentytär hehkuu henkeäsalpaavassa muotiluomuksessa – fanit vertasivat edesmenneeseen prinsessaan: ”Jopa kauniimpi”

Julkaistu:

Dianan kuvankaunis veljentytär julkaisi kuvan, joka kirvoitti kuninkaallisten fanien huulilta ihastuneita huokauksia.
Lady Kitty Spencer ihastuttaa aika ajoin parrasvaloissa. Hän on paitsi tyylikäs nuori 27-vuotias nainen, mutta myös prinsessa Dianan veljentytär.

Kitty on Dianan veljen Charles Spencerin tytär. Kittyn äiti on kuvankaunis huippumalli Victoria Lockwood. Ei siis ole ihme, että kuninkaalliset fanit ovat jo vuosia seuranneet silmä tarkkana Dianan veljentyttären ajoittaista esiintymistä julkisuudessa.

27-vuotias kuvankaunis Kitty työskentelee mallina ja onkin tuttu kasvo useista muotinäytöksistä ja seurapiiritapahtumista.

Nyt hän on julkaissut ihastuttavia kuvia suoraan Italian upeista maisemista. Kitty oli Hello-lehden mukaan Italiassa Dolce & Gabbanan muotinäytöksessä, jossa hän käveli samalla catwalkilla muun muassa huippumalli Naomi Campbellin ja Ashley Grahamin kanssa.
Kitty poseeraa julkaisemissaan kuvissa henkeäsalpaavan satumainen muotiluomus yllään. Hänen takanaan komeilevat Como-järven idylliset maisemat.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Fanit ihastuivat Kittyn kuvaan täysin ja hehkuttavat kommenteissa tämän muistuttavan kaikessa kauneudessaan edesmennyttä prinsessa Dianaa.

– Upea, aivan kuin prinsessa Diana! kommentoijat sanovat.

– Henkeäsalpaava neito! kommentoijat kehuvat.

– Vaikka kuinka rakastamme Dianaa, niin itseasiassa Kitty on vielä tätiäänkin kauniimpi. Kerrassaan uskomaton! eräs kommentoija hehkuttaa.


Vain muutama viikko sitten Spencer edusti seurapiirihäissä, joissa Dianan siskontytär Celia McCorquodale avioitui George Woodhousen kanssa. Fanit hehkuttivat Spencerin tyyliä maasta taivaisiin.

Kitty Spencer käänsi päitä myös Harryn ja Meghanin häissä, joihin hän saapui vihreässä Dolce & Gabbanan juhlapuvussa. Spencer on työskennellyt kyseisen muotimerkin mallina useaan otteeseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt