Yllätyskäänne: Miss Suomi -kaunotar Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi ajautuivat erilleen – omakotitalo jäi haaveeksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Yllätyskäänne: Miss Suomi -kaunotar Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi ajautuivat erilleen – omakotitalo jäi haaveeksi

Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi kertoivat IS:n pariskuntahaastattelussa jouluna 2016 olevansa erittäin rakastuneita ja parisuhteessaan olevan ”jotain erityistä”. Nyt unelmaparin yhteinen taival näyttää kariutuneen.

Julkaistu: 11.7.2018 18:07

Miss Suomi Shirly Karvinen ja kuntovalmentaja Vertti Harjuniemi suunnittelivat vielä hetki sitten yhteistä tulevaisuutta.

Viime aikoina Instagramia seuraavat ihmiset ovat kiinnittäneet huomion siihen, että vuoden 2016 upea Miss Suomi Shirly Karvinen, 24, on poistanut kaikki yhteiskuvat itsestään ja miesystävästään, kuntovalmentaja Vertti Harjuniemestä.

Gladiaattorit -tv-sarjasta tuttu Harjuniemi on Karvisen tavoin poistanut tililtään parin yhteiskuvat.

Etäsuhteessa elänyt pari onkin IS:n tietojen mukaan päättänyt ottaa aikalisän ja miettiä tulevaisuutta tahoillaan ihan rauhassa.

IS tavoitti Karvisen, joka ystävällisesti kiitti soitosta.

– Kiitos soitosta. Olemme Vertin kanssa sopineet, ettemme kommentoi nykyistä tilannettamme, Karvinen sanoo kohteliaasti, mutta ei kuitenkaan kiistä parin ajautumista erilleen.

 

Karvinen vahvisti Iltalehdelle viikko sitten muuttaneensa uuteen kotiin, mutta yksin.

Vielä joulukuussa missikaunotar kertoi olevansa erittäin onnellinen parisuhteessaan. Pari jopa suunnitteli omakotitalon ostamista.

– Ensi vuonna ostamme omakotitalon Vantaalta ja muutamme yhteen. Vertti tulee viimeistään silloin Tampereelta pääkaupunkiseudulle, Karvinen kertoi Ilta-Sanomille.

Omakotitalon ostoa hän perusteli sillä, että näin he saavat elää juuri siten kuin haluavat – naapureista välittämättä.

– Kihloista ei ole vielä tietoa, sillä haluamme ensin katsoa miten yhteiselämä saman katon alla luonnistuu. Tosin Vertti on vanhempieni mielestä unelmavävyehdokas, Karvinen hehkutti.

Myös joulun pari vietti yhdessä saman katon alla. Karvinen paljasti, että he viettivät Harjuniemen kanssa aaton Karvisten luona Jyväskylässä ja siitä matka jatkui Harjuniemen vanhempien luo Lappiin.

Missikaunotar on avoimesti kertonut haaveilevansa perhe-elämästä.

– Olen sanonut Vertille, että pliis, kun täytän 30 vuotta, haluaisin olla naimisissa. Millään muulla ei ole väliä. Toivon, että joku kaunis päivä meillä on perhettä. Se kuuluu siihen luonnolliseen kiertokulkuun, Karvinen kertoi IS:lle reilu vuosi sitten.

Karvinen ja Harjuniemi tapasivat ensi kertaa syyskuussa 2016 yhteisten tuttaviensa kautta.

– Muistan silloin ajatelleeni, että ”oliko tämä nyt tässä”. Se kolahti niin kovaa, että jopa säikähdin, Karvinen ja Harjuniemi kertoivat IS:lle yhteishaastattelussa.

Vertti kertoi ihastuneensa missikaunottaren aitouteen, siihen että tämä oli ensi hetkestä lähtien niin luontevasti oma itsensä.

– Itse tiedän oman historiani kautta, millaisia piirteitä en toisesta ihmisestä halua. Shirly on sellainen persoona, jollaisen kanssa olen aina tahtonutkin olla. En usko, että Shirly rikkoisi luottamustani ikinä, Harjuniemi kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?