Viihde

Hollywood-tähti keksi ratkaisun vedessä rypistyviin sormenpäihin – erikoinen uima-allaskuva jakaa fanien mielipiteet: ”Onko tämä vitsi?”

Julkaistu:

Kesällä uima-altaassa tai järvessä polskiessa sormenpäiden iho saattaa helposti rypistyä. Hollywood-tähti esittelee Instagramissa ratkaisunsa monia kiusaavaan vaivaan.
Jokainen innokas uimari tai tiskaaja tietää sen tunteen, kun pitkän polskinnan tai tiskaustuokion päätteeksi sormenpäiden iho on rypistynyt. Erään selityksen mukaan ilmiössä olisi kyse evoluutiosta, sillä ryppyjen tarkoituksena on ollut saavuttaa parempi pito veden alla.

Hollywood-näyttelijä Kristen Bell kuitenkin inhoaa sormien rypistymisestä aiheutunutta tunnetta. Näyttelijän aviomies Dax Shephard julkaisi Instagram-tilillään vaimostaan kuvan, joka tarjoaa kekseliään ratkaisun vaivaan.

Kuvassa Bell hymyilee kesäinen aurinkohattu, isot aurinkolasit ja printtikuvioiset bikinit yllään uima-altaassa. Käsissään hänellä on ohuen näköiset hansikkaat.

– Vaimoni pitää hansikkaita uima-altaassa, koska hän inhoaa rypistyneiden sormenpäiden aiheuttamaa tunnetta, Shepard kirjoittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hän on lisännyt kuvan tunnisteisiin myös ”rakastan häntä”.
Shepardia seuraa Instagramissa 1,5 miljoonaa ihmistä, joten hänen julkaisema kuva herätti valtavaa keskustelua. Useat ovat samastuneet rypistyvien sormenpäiden aiheuttamaan inhottavaan tunteeseen.

– Minäkin inhoan sitä! Ihanaa, etten ole ainoa! kommenteissa hihkutaan.

– Eikä! Minäkin käytän hanskoja altaassa. Luulin, että olen ainoa, eräs kommentoija nauraa.

– Hän on niin suloinen! Tuohan on hyvä idea, kommentoijat sanovat.


Osa oli kuitenkin sitä mieltä, etteivät hansikkaat ole uima-altaaseen sopiva varuste.

– Ymmärrän syyn, mutta näyttäähän tuo kieltämättä vähän kummalliselta, eräs kommentoija toteaa.

– Ovatko nuo puutarhahanskat? kommenteissa ihmetellään.

– Onko tämä vitsi? eräs kommentoija kysyy.


Bell ja hänen miehensä ovat pitäneet yhtä jo yli kymmenen vuoden ajan. He tapasivat vuonna 2007, ja alttarille he astelivat vuonna 2013. Heillä on myös kaksi lasta, vuosina 2013 ja 2014 syntyneet tyttäret.

Bell tunnetaan muun muassa suositun Veronica Mars -tv-sarjan päähenkilönä ja Gossip Girl -sarjan kertojaäänenä.

Ota kantaa

Voisitko sinä käyttää hanskoja samaan tarkoitukseen?

No en kyllä käyttäisi 79% Saattaisin kokeilla 15% Kyllä, hyvä idea! 6%
Ääniä yhteensä 5798