Viihde

Julkkiskaunottaren hävyttömät asuinolot paljastuvat tv:ssä – hulppea kartano uskomattoman törkyisessä kunnossa

Julkaistu:

koti
Julkkiskaunotar Katie Pricen elämä on ajautunut sekasortoon, joka näkyy myös hänen kotonaan. Pricen kartano on suorastaan hävyttömässä kunnossa.
Glamourmalli Katie Price, 40, on ollut viime aikoina runsaasti julkisuudessa avio-ongelmiensa vuoksi. Pricen liitto Keiran Haylerin kanssa on ajautunut kriisiin ja glamourmalli kokee, että hänen ongelmansa johtuvat yksin omaan ex-puolisostaan.

Parin liitto ei ole vielä päättynyt virallisesti, mutta Price on löytänyt elämäänsä jo uuden rakkauden, 29-vuotiaan personal trainer Kris Boysonin.

Lue lisää: ”Glamourmallin, 40, avioliitto kariutui taas – syyttää ex-miehiään alamäkeen luisuneesta elämästään: ”Se on todella uuvuttavaa””

Pricen elämässä on käynyt viime vuosina myllerrys myös pieleen menneiden kauneusoperaatioiden ja lapsiperheen arjen ansiosta. Nyt The Mirror -lehti kertoo, että sekasorto on näkyvillä myös Pricen kotona.

Glamourmallin elämää seurataan uutuusohjelmassa My Crazy Life. Sarjan myötä britit pääsevät kurkistamaan kulissien taakse ja näkevät, millaista Pricen elämä todellisuudessa on.


The Mirror -lehti kertoo, että ohjelma paljastaa karuja yksityiskohtia Pricen asuinoloista. Lehden mukaan sarjassa nähdään uskomaton kaaos, joka mallin kotona vallitsee. Pricen kotina toimii luksuskartano, joka on ääriään myöten täynnä tavaraa ja jätteitä, ja silmin nähden törkyinen. Lehden mukaan Pricen koirat lipovat lattioilta sinne pudonneita ja hajonneita kananmunia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mirrorin mukaan yksi talon huoneista on täynnä vaatteita ja säkkejä, joihin niitä on sullottu. Kodin lattialla lojuu tikkaat, valtavat määrät roskia ja törkyä. Pricen lasten lelut pursuavat jopa ikkunoista ulos, ja puoliksi syödyt kulhot muroja lojuvat lelujen ja muiden tavaroiden lomassa.

Mirrorin mukaan Pricen lattialla on myös lukuisia pikaruokaketjujen ruokapakkauksia ja ranskanperunoita. Vieressä on huonekaluja, jotka on pinottu päällekkäin ja yltävät siksi lähes kattoon saakka. Huonekaluläjään nojaa moppi.
My Crazy Life -sarjassa paljastuu, että Pricen Amy-äiti pyrkii tuomaan helpotusta kaaokseen ja järjestelemään sekasotkua.

– Haluan raivata tämän paikan, koska tiedätkö – siisti talo, siisti mieli, Amy toteaa The Mirrorin mukaan.

Price itse kertoo sarjassa, että hän aikoo turvautua ulkopuoliseen apuun raivatakseen talonsa ja saadakseen elämänsä jälleen hallintaansa. Hän kutsuukin paikalle siivousapua.

– Se on koko ajan maanista. Se tukehduttaa minut. Se on stressaavaa, miten voisin selittää... Price tuskailee sarjassa.

Ääneen ohjelmassa pääsevät myös Pricen lapset.

– Minä oikeastaan pidän siitä, pidän siitä koska täällä on paljon tavaraa ympäriinsä, 11-vuotias Princess-tytär kertoo.

13-vuotias Junior-poika ei sen sijaan ole aivan yhtä vaikuttunut ympärillään vallitsevasta kaaoksesta.

– Se on todella outoa. miksi tikkaat ovat täällä? Näyttää siltä, että ne olisivat olleet siinä vuosia.
Katie Pricella on viisi lasta, joista vanhin on 16-vuotias Harvey-poika ja nuorin 3-vuotias Bunny-tytär.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt