Glamourmallin, 40, avioliitto kariutui taas – syyttää ex-miehiään alamäkeen luisuneesta elämästään: ”Se on todella uuvuttavaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Glamourmallin, 40, avioliitto kariutui taas – syyttää ex-miehiään alamäkeen luisuneesta elämästään: ”Se on todella uuvuttavaa”

Katie Pricen lukuisat avioliitot ovat olleet epäonnea ja ikäviä sattumuksia täynnä. Viime vuosi on ollut tosi-tv-tähdelle erityisen vaikea.

Pricen mukaan hänen alamäkensä ovat aiheuttaneet hänen ex-miehensä.­

10.7.2018 22:00

Glamourmallina työskennellyt tosi-tv-tähti Katie Price on ollut otsikoissa viime vuosina syystä kuin toisesta: hänen kauneusleikkauksensa ovat menneet karmealla tavalla pieleen, hänen avioliittonsa on ollut kriisissäja hänen kasvatusmetodinsa ovat saaneet vuosien varrella jyrkkää kritiikkiä.

Nyt 40-vuotias viiden lapsen äiti on avautunut rankoista ajoistaan ja alamäkeen luisuneesta elämästään. Daily Mailin mukaan tosi-tv-kaunotar myöntää nyt itsekin avoimesti käyneensä kuluvan vuoden aikana todella pohjalla.

– Viime kuukausina on tuntunut siltä kuin joku yrittäisi tuhota minut ja painaa minut niin syvälle kuin mahdollista, Price kertoo.

– En olisi voinut käydä tämän enempää pohjalla, hän myöntää.

Syykin on hänen mukaansa selvä: Pricen mukaan hänen alamäkensä ovat aiheuttaneet hänen ex-miehensä.

Pricen mukaan hänen alamäkensä ovat aiheuttaneet hänen ex-miehensä.­

– Nyt olen onnellinen. Minun täytyy vain selviytyä kolmen eksäni kanssa. Saan elämäni kuntoon heti, kun he ovat poissa silmistäni. Se on vain todella uuvuttavaa, Price tuskailee.

Pricen avioliitto strippari Kieran Haylerin, 30, kanssa on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Parilla on kaksi lasta: 4-vuotias Jett ja 3-vuotias Bunny. He menivät naimisiin vuonna 2013, mutta viime syksynä Price tilitti brittilehdille aviomiehellään olleen vuoden ajan salasuhde perheen lastenhoitajan kanssa.

Pari ei ole vielä virallisesti eronnut, mutta Pricella on elämässään jo uusi rakkaus, personal trainer Kris Boyson, 29. Hän kertoo Boysonin olleen hänelle suurena tukena Pricen käydessä läpi vaikeaa elämänvaihettaan.

Price ja hänen uusi miehensä Kris Boyson ovat pitäneet yhtä noin kuukauden ajan.­

Katie Price: My Crazy Life -tosi-tv-sarjan uusissa jaksoissa tullaan näyttämään avoimesti miten Pricen ex-mies Hayler puhuu mahdollisesta seksiaddiktiostaan. Price on kuitenkin toista mieltä eksänsä tilanteesta.

– Näette seksiterapeutteja ja muita keskusteluja aiheen tiimoilta. En voi uskoa, että joku voi olla niin ovela. Hän valehtelee koko ajan. Ei diagnoosia voida tehdä yhden terapeutin lausunnon perusteella. Hän kehuskelee terapialla, jossa kävi neljä kertaa, jos sitäkään, Price toteaa brittilehdelle.

– Hän väitti menevänsä terapiaan Brightoniin, mutta todennäköisesti harrasti seksiä jonkun 19-vuotiaan kanssa paluumatkalla, Price sanoo suorapuheisesti.

Price on ollut useasti aviossa. Neljän vuoden liitto Peter Andren kanssa päättyi vuonna 2009. Parilla on kaksi lasta, vuonna 2005 syntynyt poika Junior ja vuonna 2007 syntynyt tytär Princess. Eron jälkeen Price löysi onnen näyttelijä Alex Reidin kanssa, mutta liitto kesti alle vuoden. Vuonna 2013 Price asteli alttarille Haylerin kanssa, mutta viiden vuoden liitto on tullut nyt päätökseensä.

Lisäksi Pricella on vuonna 2002 syntynyt lapsi Dwight Yorken kanssa.

Hollyoaks-sarjasta tuttu ex-mies Alex Reid on kommentoinut Pricen suorapuheista tyyliä brittimedioille ja kertonut, ettei arvosta entisen vaimonsa tyyliä kommentoida julkisesti aikaisempia liittojaan.

– Toivon, että jonain päivänä Katie voi elää elämäänsä ilman, että hänen täytyy julkisuuden vuoksi mainita minua. Olen onnellinen, mutta masennun aina kun joudun kuulemaan ja puhumaan tästä aiheesta, Reid totesi.

Edit 8.30: Juttuun korjattu Pricen lasten iät.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?