Viihde

Johnny Depp haastettiin oikeuteen pahoinpitelystä – karjui ja hyökkäsi kuvausryhmän jäsenen kimppuun

Julkaistu:

Syyte
Kanteen mukaan Depp käyttäytyi kuvauksissa väkivaltaisesti.
Hollywood-näyttelijä Johnny Depp, 55, on haastettu oikeuteen kuvausryhmän jäsenen kimppuun hyökkäämisestä, uutisoivat ulkomaalaismediat.

Lehtien mukaan välikohtaus sai alkunsa, kun tähdelle ja kuvausryhmän lookaatiopäällikölle Gregg Brooksille tuli kinaa kuvauspäivän päättämisestä. Kanteen mukaan Depp kimpaantui Brooksin päätöksestä lopettaa kuvaaminen ja löi tätä kahdesti keskivartaloon.


Brooksin työnkuvaan kuuluu huolehtia siitä, että kuvaaminen tapahtuu kaupungin määräämien aikarajojen puitteissa.

– En välitä pätkääkään siitä, kuka sinä olet ja sinä et voi käskeä minua, Deppin väitetään karjuneen Brooksille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tilanne raukesi vasta Deppin henkivartijoiden tultua väliin. Kuvausryhmä oli työstämässä elokuvaa City of Lies.

Tapahtumien kulku käy selville Brooksin tekemästä kanteesta, jonka mukaan välikohtaus sattui viime vuoden huhtikuussa.

Kanteesta käy ilmi, että lokaatiopäällikkö irtisanottiin tehtävästään kolme päivää tapauksen jälkeen, sillä hän ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jonka mukaan hän ei saisi nostaa asiasta syytettä.

Asiasta uutisoi muun muassa Variety ja Mirror.


Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Johnny Depp nousee käytöksensä vuoksi otsikoihin. Deppiä on moitittu muun muassa yli varojensa elämisestä ja sekavasta käyttäytymisestä punaisella matolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Johnny Depp on tuhlannut lähes koko 650 miljoonan omaisuutensa: 5 miljoonaa kanuunalla taivaan tuuliin, yli 30000 kuukaudessa alkoholiin...

Pirates of the Caribbean -elokuvista tuttu Depp nähtiin vastikään ensi kertaa Suomessa, kun hän esiintyi Helsingin Kaisaniemessä Hollywood Vampires -yhtyeen kitaristina kesäkuun alussa.

Lue lisää: Megatähti Johnny Depp nousi lavalle Helsingissä – väläytti suomalaisyleisölle Hollywood-hymynsä


Depp aloitti näyttelijäuransa 1980-luvulla. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli Painajainen Elm Streetillä -elokuvassa vuonna 1984. Kuuluisuuteen hänet nosti kuitenkin nuorisosarja 21 Jump Street, jossa hänet nähtiin vuosina 1987–1989.

Miehen tunnetuimpiin rooleihin kuuluu Jack Sparrow’n rooli Pirates of Carribean -elokuvasarjassa. Muita supersuosion saaneita elokuvia, joissa hän on ollut mukana ovat muun muassa Liisa Ihmemaassa (2010), Gilbert Grape (1993), Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa (1998), Saksikäsi Edward (1990), Cry-Baby (1990) ja Sweeney Todd: Fleet Streetin paholaisparturi (2007).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt