Poptähti Rita Ora poseerasi muodikkaissa peppubikineissä – 52-vuotiasta äitiä Veraa ei ole erottaa laulajasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Poptähti Rita Ora poseerasi muodikkaissa peppubikineissä – 52-vuotiasta äitiä Veraa ei ole erottaa laulajasta

Laulaja Rita Ora vietti laatuaikaa Monacon Rivieralla perheensä kanssa.

Rita ja tämän äiti Vera poseerasivat yhdessä hyväntuulisina.­

9.7.2018 10:03

Poplaulaja Rita Ora, 27, vietti lauantaipäivää äitinsä Veran kanssa Monacossa, kertoo Daily Mail. Äiti ja tytär poseerasivat rinnakkain muodikkaissa bikineissä ja uimapuvussa. Lehti ylistää, että 52-vuotiasta äitiä ei ollut erottaa palvotusta laulajakaunottaresta.

Rita Ora saapui aiemmin seurueineen Ranskan Rivieralle yksityisellä jahdilla. Mukana matkalla olivat myös Ritan isä Besnik ja poikaystävä Andrew Watt. Monaco on kylpenyt viikonloppuna ihanassa 29 asteen helteessä. Laulaja ja tämän äiti nauttivat hellesäistä täysin siemauksin.

Rita ja tämän 52-vuotias äiti Vera olivat kuin kaksi marjaa.­

Ritalla oli rannalla yllään trendikkäät mustat bikinit, kun taas hänen äidillään oli yllään upea punainen kokouimapuku. Molemmat olivat asustaneet uimapukunsa kultaisilla koruilla ja ketjuilla. Ritan suosimat ”peppubikinit” ovat olleet tänä kesänä uimarannoilla kuumaa huutoa.

Laulaja valitsi ylleen muodikkaat stringimalliset bikinit.­

Rita Ora on jugoslavialaistaustainen laulajatähti.­

Jugoslavialais-brittiläinen laulaja on tällä hetkellä yksi maailman suosituimpia nuorisotähtiä. Hän on niittänyt mainetta myös mainoskasvona esiinnyttyään monen suositun vaatebrändin, kuten Calvin Kleinin ja Adidaksen mallina.

Jugoslavian Pristinassa syntynyt megatähti vaikuttaa olevan edelleen todella läheisissä väleissä perheensä kanssa. Daily Mailin mukaan Rita hullutteli uima-altaalla Monacossa tuuppimalla nauravaa isäänsä veteen. Hänet kuvattiin myös istumassa isänsä olkapäillä kuin pikkutyttö.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?