Samuli Edelmanniin yhdistetty Paula Vesala juhli Ruisrockissa – rikkoi hiljaisuuden railakkailla otoksilla: ”Oli ihanaa”

Julkaistu:

ruisrock
Laulaja Vesala julkaisi viikonloppuna paljon kuvamateriaalia Ruisrockista Turusta.
Laulaja Paula Vesala ja Samuli Edelmann joutuivat viime viikolla herkeämättömän huomion kohteiksi, kun Seiska-lehti kertoi, että laulaja-näyttelijä-kaksikon välille on syttynyt romanssi. Lehti julkaisi kaksikosta kuvia, joissa he osoittavat toisilleen avoimesti hellyyttä.

Sen jälkeen lukija kertoi IS:lle siitä, miten huomasi artistit yhdessä Valamon luostarissa juhannuksena. Lukijan mukaan Vesala ja Edelmann pitivät käsiään toistensa ympärillä avoimesti.

– Se oli sellaista naureskelua, ja he olivat ihastuneen oloisia, lukija kertoi.

Lue lisää: Luostarikävijä hieraisi silmiään: Samuli Edelmann ja Paula Vesala antautuivat hellään hetkeen sisäpihalla – ”Eivät he sitä peitelleet”

Vesala tai Edelmann eivät ole kumpikaan kommentoineet suhdeväitettä julkisuudessa millään tavalla. Sen sijaan he ovat jatkaneet kiireistä artistinelämäänsä tavalliseen tapaan.
PMMP-yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi noussut Vesala julkaisi viikonlopun aikana railakkaita kuvia Turusta Ruisrock-festareilta. Vesala nousi Ruisrockissa lavalle JVG-yhtyeen kanssa. Hän veti keikalla bändin kanssa yhdessä Hombre-kappaleen, jossa hän laulaa mukana.

– Oli ihanaa käydä vetäsemässä Hombre jäbien megakeikalla. Aurinko helli ja yleisö lelli! Vesala kirjoitti.

Vesala itse on tällä hetkellä keikkatauolla. Häneltä ilmestyi uusi single helmikuussa.
Kuvissa Vesala halaa lavalla JVG:n Jarea ja VilleGallea täpötäyden yleisömassan edessä.

Vesala hehkutti keikkoja kuvien muodossa myös Twitterissä, jossa hän on sangen aktiivinen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt