Uniikki törmäsi maailmantähteen Turun kadulla – ihmetteli kohtaamisessa yhtä asiaa: ”Kyllä muistuttaa itseänikin”

Julkaistu:

Tähti
Uniikki kohtasi yllättäen idolinsa Pharrell Williamsin.
Suomiräpin suuri tähti Uniikki ei ollut uskoa silmiään, kun hän törmäsi idoliinsa, rap-artisti Pharrell Williamsiin keskellä Turkua eilen sunnuntaina. Mies latasi kuvan kohtaamisesta Instagramiin.

– Okei nyt oli biggest fan moment ikinä! Ihan randomilla keskellä Turkua Pharrell pamahtaa vastaan ilman mitään bodyguardei ja entouragee, oli muuten aivan saatanan mukavan oloinen ukkeli! Uniikki eli Dan Tolppanen kirjoittaa.
– Harvemmin tullut otettua aikuisiällä starojen kans fanikuvia mut tällä jäbällä on ollut niin iso vaikutus omaan elämään että tästä jäi kyllä mahtava muisto, illan keikkaa odotellessa!

Rap-artistin mukaan yllättävä kohtaaminen oli hänelle hyvä muistutus siitä, kuinka tärkeitä yhteiskuvat ja pieni juttutuokio oman idolinsa kanssa voi tosifanille olla.

– Tääl kyllä muistuttaa itseänikin että kans kun omille faneille antaa sen muutaman sekunnin omasta ajastaan niin jumalauta jos he siitä saavat tän kaltaisia fiiliksiä nii oon iloinen että en oo ikinä yhdestäkään yhteiskuvasta ikinä kieltäytynyt, Uniikki rustaa.


Pharrell Williams esiintyi N.E.R.D -kokoonpanonsa kanssa sunnuntai-iltana Ruisrockissa festivaalin pääesiintyjänä. Edellisen kerran hän nousi Ruissalon lavalle vuonna 2015.


Williams tunnetaan nykyaikaisena viihdealan moniyrittäjänä, joka tekee sekä omaa musiikkia että tuottaa sitä muille. Muun muassa supertähdet Gwen Stefani, Beyoncé, Shakira ja Miley Cyrus ovat saaneet hänen avullaan yhden tai useamman hitin.

Williams on toiminut myös Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa tuomarina.

Vuonna 2013 Williams meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Helen Lasichanhin kanssa. Heillä on marraskuussa 2008 syntynyt poika, Rocket Williams.


Uniikki puolestaan tuli tunnetuksi Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jäsenenä, jonka jälkeen hän on tehnyt menestyksekästä soolouraa. Hän on yksi Rähinä Records -levy-yhtiön perustajajäsenistä ja omistajista.

Uniikin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Pojat on poikii, Paita pois ja Smäidätään.

Mies oli aiemmin kihloissa fitnesstähti Eevi Teittisen kanssa, mutta pari ilmoitti erostaan kesäkuussa 2016. Ex-pari on vakuuttanut julkisuudessa, että he ovat edelleen hyvissä väleissä.

Nykyään Uniikin rinnalta tavataan vaalea Mira-kaunotar.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt