Viihde

Hana, 30, laittoi kylpyhuoneessa otetun selfien Tinder-kuvakseen – yksi pieni yksityiskohta varasti miesten huomion: yhteydenottoja alkoi ropista

Julkaistu:

Viraalihitiksi muodostuneessa päivityksessään nainen kertoo, että sai miehiltä useita yhteydenottoja koskien hänen profiilikuvaansa. Viestit eivät kuitenkaan mitenkään liittyneet deittailuun.
Naisen Tinder-profiilikuvasta muodostui viraalihitti, kun ihmiset kiinnittivät huomiota yhteen asiaan taustalla: miten vessapaperi oli laitettu telineeseen. Hana Michels, 30, kirjoitti Twitterissä julkaisseensa Tinderissä kylpyhuoneessa otetun selfien vuosi sitten. Sinä aikana yhteensä 23 miestä on huomauttanut hänelle, että vessapaperi on väärin päin.

– Lisäksi, profiili on myös naisten nähtävissä. 23 miestä, Michels täydensi kuvansa kommenteissa.
Michelsin päivitys lähti leviämään sosiaalisessa mediassa ja nousi nopeasti myös uutisotsikoihin. Samalla se nosti esiin ikuisuusväittelyn siitä, miten päin vessapaperirulla tulisi telineeseen laittaa.

– Miksi tämä ei ole hyväksyttävä pitää vessapaperia? Se on niin paljon helpompi repiä tällä tavalla, eräs kommentoi päivitystä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jos asut yksin, se miten haluat sen tehdä, on oikein – ja se pätee kaikkeen.

– Ystävänäsi sanon ”hitot heistä,” mutta huonekaverinasi sanon ”heillä on hyvä pointti.”

Jotkut vitsailivat, että vessapaperirullan saattoi laittaa telineeseen myös eri tavalla kuin yleensä.
Osa linkitti päivitykseen kuvan Seth Wheelerin patenttihakemuksesta, joka osoittaa, kuinka vessapaperirulla oli alun perin tarkoitus laittaa telineeseen. Ilta-Sanomat uutisoi jo vuonna 2015, kuinka vessapaperirullalle patenttia vuonna 1891 hakenut liikemies Wheeler oli liittänyt hakemukseensa kuvan rullasta telineessä.

Vessapaperirullan keksijän mukaan vessapaperin tulee juosta telineessään rullan yli eli siten, että paperin pää on irti seinästä.

Ota kantaa

Miten päin sinä laitat vessapaperirullan?

Paperin pää on irti seinästä 91% Paperin pää on seinää vasten 5% Jotenkin muuten 4%
Ääniä yhteensä 78838

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt