Prinsessa Eugenien häät lähestyvät – luvassa kuninkaallista loistoa: Robbie Williamsin tyttärellä tärkeä rooli - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinsessa Eugenien häät lähestyvät – luvassa kuninkaallista loistoa: Robbie Williamsin tyttärellä tärkeä rooli

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank vihitään ensi lokakuussa.

Prinsessa Eugenie ja hänen tuleva aviomiehensä Jack Brooksbank tapasivat toisensa seitsemän vuotta sitten.­

8.7.2018 12:05

Britannian prinsessa Eugenie tapaa pysytellä poissa parrasvaloista. Tulevien häidensä kohdalla hän on kuitenkin päättänyt tehdä poikkeuksen. Paikalle odotetaan paljon julkisuudesta tuttuja henkilöitä sekä kuninkaallisia, ja morsiamen saattelee alttarille nimekäs saattue, kertoo brittilehti Daily Mail.

28-vuotias prinsessa on kihloissa Jack Brooksbankin kanssa ja heidän on määrä mennä naimisiin ensi lokakuussa Windsorin linnassa.

Prinsessa Eugenie ja hänen tuleva siippansa Jack asuvat prinssi Harryn naapurina Kensingtonin palatsin mailla.­

Kyseessä on sama paikka, missä Eugenien serkku prinssi Harry ja herttuatar Meghan menivät naimisiin toukokuussa. Prinsessa Eugenie on päättänyt olla jäämättä piiruakaan jälkeen serkkunsa hääloistosta.

Morsiamen saattelee alttarille todellinen rock-jälkeläinen. The Mail on Sunday paljastaa, että hääparin kukkaistyttönä tullaan näkemään laulaja Robbie Williamsin 5-vuotias tytär Theodora Rose.

Myös Take That -yhtyeestä alun perin tähteyteen ponnistanut isä-Willams ja hänen vaimonsa Ayda Field nähdään vieraiden joukossa.

Tyttären syntymä vaikutti suuresti laulajatähti Robbie Williamsin elämäntyyliin.­

Prinsessan toinen morsiusneito on Maud Windsor. Lordi Frederick ”Freddie” Windsorin ja hänen näyttelijävaimonsa Sophie Winklemanin 4-vuotias tytär on samalla luokalla prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoisen Georgen kanssa.

Prinssi George nähdään häissä sulhaspoikana yhdessä Louis de Givenchyn kanssa. Hänen isänsä on Olivier de Givenchy, joka toimii vanhempana pankkiirina yhdysvaltalaispankki JP Morganissa.

Hääparin toinen kukkaistyttö on prinsessa Charlotte.

Prinsessa Eugenie pukeutuu usein viehättävän arkisesti.­

Prinsessa Eugenie ja hänen tuleva puolisonsa tapasivat toisensa seitsemän vuotta sitten sveitsiläisessä hiihtokeskuksessa. Prinsessa Eugenie on kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin pojan prinssi Andrew’n ja tämän puolison, herttuatar Sarahin nuorempi tytär.

Prinsessalla on kuninkaallisia edustustehtäviä, mutta luonnollisesti vähemmän kuin lähempänä kruununperimysjärjestystä olevilla kuninkaallisilla. Eugenie on opiskellut taidehistoriaa, politiikkaa ja englantilaista kirjallisuutta. Hän tekee töitä taidegallerian johtajana.

Kensingtonin palatsin mailla asuva Eugenie elää omanlaistaan elämää, johon ei kuulu turha kuninkaallinen hienostelu ja luksuselämällä pröystäily.

Eugenie ja Jack menevät naimisiin ensi lokakuussa Windsorin linnassa.­

Kukkaistytön isä laulaja Robbie Williams sen sijaan vilahtelee julkisuudessa tuon tuosta. Viime aikoina hän on noussut otsikoihin erinäisten terveyteen liittyvien lausuntojensa takia. Poptähti kertoi hiljattain radiohaastattelussa epäilevänsä, että hänellä on Aspergerin oireyhtymä tai autismi.

– Minulla on isoja sokeita pisteitä. Se on ehkä autismia tai Asperger. En tiedä mikä minulla on – mutta jotain minulla on, Williams kertoo haastattelussa.

Hän on aiemmin tunnustanut käyneensä aikanaan huume – ja alkoholiongelmiensa takia lähellä kuolemaa. Williams on käynyt läpi vieroituksen vuonna 2007. Laulajan kerrotaan tällöin joutuneen vieroitukseen käytettyään spiidiä, LSD:tä, heroiinia, kokaiinia ja ison määrän reseptilääkkeitä.

Viime vuonna hän tunnusti myös polttaneensa marihuanasavukkeen Buckinghamin palatsissa ennen kuin hän esiintyi kuningattaren kunniaksi järjestetyissä juhlallisuuksissa vuonna 2012.

Laulaja on aiemmin kertonut, että tyttären syntymä 2012 vaikutti häneen suuresti ja sai aikaan ison elämänmuutoksen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?