Halloween-näyttelijän epäillään joutuneen järkyttävän rikoksen uhriksi – kolmea syytetään kaunottaren sieppaamisesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Halloween-näyttelijän epäillään joutuneen järkyttävän rikoksen uhriksi – kolmea syytetään kaunottaren sieppaamisesta

Syyttäjän mukaan kauhuelokuvaa tähdittänyt Daisy McCrackin ja hänen ystävänsä Joseph Capone joutuivat kidnappaajien uhriksi viime vuonna. Nyt asia on edennyt syytteiden nostamiseen.

7.7.2018 22:52

Kolmea henkilöä syytetään kahden näyttelijän kidnappaamisesta, muun muassa USA Today ja Fox News uutisoivat. Syyttäjän mukaan kidnappaajien uhreiksi joutuivat näyttelijä Joseph Capone ja Halloween: Resurrection -kauhuelokuvasta tunnettu Daisy McCrackin.

Syyttäjän mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun kolme henkilö meni McCrackinin Los Angelesissa sijaitsevaan kotiin viime vuoden toukokuussa. Siellä he pahoinpitelivät pistoolilla Caponea ennen kuin laittoivat mustat huput näyttelijöiden päihin ja kuljettivat heidät yhden epäillyn tekijän kotiin.

Näyttelijöiden piina jatkui, sillä Capone pakotettiin riisuutumaan ja häntä pidettiin kylpyammeessa 30 tunnin ajan ilman ruokaa, syyttäjän tiedotteessa sanotaan.

McCrackinia puolestaan kuljetettiin tämän Lexus-merkkisellä autolla eri pankeissa ja häneltä vaadittiin 10 000 dollaria (reilu 8 500 euroa) Caponen vapauttamiseksi.

Lopulta McCrackin kirjoitti sekin ja seuraavana päivänä näyttelijä vietiin takaisin kotiinsa, jossa hän soitti poliisille. Epäillyt kidnappaajat pakenivat paikalta näyttelijän autolla.

Epäillyistä kidnappaajista kahta uhkaa elinkautinen vankeustuomio ilman mahdollisuutta hakea ehdonalaiseen. Myös kolmatta uhkaa elinkautinen vankeustuomio.

36-vuotias Daisy McCrackin on teki ensimmäisen roolityöns’ vuonna 2001 ilmestyneessä A Crack in the Floor -elokuvassa, mutta hänet muistetaan parhaiten vuonna 2002 ilmestyneestä Halloween: Resurrection -kauhuelokuvasta. Näyttelijä on lisäksi esiintynyt useissa televisiosarjoissa kuten Angel ja Todistettavasti syyllinen. Viime vuosina hänet on nähty esimerkiksi Jane the Virgin -sarjassa ja kauhuelokuvassa She Rises.

McCrackin on myös luonut uraa laulaja-lauluntekijänä. Hänen ensimmäinen albuminsa ilmestyi vuonna 2011.

Muutamista pienistä elokuvarooleista huolimatta McCrackinia ei ole viime vuosina nähty juurikaan julkisuudessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?