”Barbie-jalat” on Instagramin uusin villitys: julkkikset innostuivat poseeraamaan erikoisessa asennossa – taustalla yksinkertainen selitys - Viihde - Ilta-Sanomat

”Barbie-jalat” on Instagramin uusin villitys: julkkikset innostuivat poseeraamaan erikoisessa asennossa – taustalla yksinkertainen selitys

Instagramissa on erikoisesta tavasta poseerata.

6.7.2018 22:39

Väisty Bambi, nyt Instagram-tähdet poseeraavat kuin Barbie. Julkkikset huippumalleista tv-tähtiin suosivat nyt, jonka Who What Wear -julkaisu on nimennyt ”Barbie-jaloiksi”.

Kuvissa henkilöt poseeraavat kuin heillä olisi korkokengät jalassaan, päkiöillä seisten, vaikka olisivat ilman kenkiä – aivan kuin Barbie-nukke. Vaikka asento kuulostaa erikoiselta, on se kuitenkin todella valokuvauksellinen.

Asennon tarkoituksena on saada jalat vaikuttamaan pidemmiltä, Daily Mail kertoo. Asennosta on myös erilaisia variaatioita: joskus vain toista jalkaa ojennetaan ja joskus henkilö on istumassa, mutta nostaa kantapäänsä maasta aivan kuin käyttäisi korkokenkiä.

Poseeraustapaa ovat jo pitkään suosineet muun muassa Kardashianit ja Jennerit sekä huippumallit kuten Bella Hadid ja Rosie Huntington-Whiteley.

Asentoon turvaudutaan etenkin uimapukukuvissa, kun halutaan korostaa jalkoja.

Toinen tällä hetkellä suosittu poseeraustapa on niin sanottu ”migreeni-asento,” jossa henkilö pitelee kättään tai molempia käsiään ohimollaan aivan kuin kärsisi päänsärystä. Nimen asennolle keksi meikkaajana työskentelevä Nam Vo.

– Rakastan sitä, koska käsiesi kauneus kehystää kasvosi ja antaa sille enemmän rakennetta. Laitan aina mallini poseeraamaan tällä tavalla, Vo kertoi Elle-lehdelle kesäkuussa.

Migreeni-asento korostaa poskipäitä ja nostaa kulmia ja nostaa siten kasvojen yleisilmettä.

Viime vuonna nousi hitiksi poseerausasento, joka sai nimensä rakastetusta piirroselokuvasta Bambista. Asennossa istutaan jalkojen päällä, selkä usein kaarella. Bambi-asento on Barbie-asennon tavoin yleinen etenkin uimapukukuvissa.

Vaikka Barbie-poseeraaminen on nyt pinnalla, ei Bambi-asennon suosio näytä hiipuvan. Kyseistä asentoa suosii tänä vuonnakin esimerkiksi Kim Kardashian.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?