Suomalaissuunnittelijan rohkeat asut valtasivat muotishow’n Pariisissa: läpinäkyviä paitoja ja suuria röyhelöitä

Julkaistu:

Ivana Helsinki juhli 20-vuotista taivaltaan Pariisissa.
Ivana Helsingin 20-vuotisjuhlanäytös järjestettiin perjantaina Pariisissa. Muotitalo yllätti Suomen suurlähetystöön kokoontuneen yleisön rohkeilla asuilla: näytöslavalla nähtiin metallinhohtoa, suuria röyhelöitä, ja mallien rinnat paljastaneita läpinäkyviä yläosia. Muotinäytöksen aikana esiteltiin yhteensä noin 100 asustetta.

Juhlanäytöksestä uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.


Muotinäytös oli osa Pariisin haute couture -viikon ohjelmaa. Ivana Helsinki ei aiemmin ole haute couture -viikolla mallistoaan esitellyt, mutta tänä vuonna hetki oli sopiva juhlistamaan 20-vuotista taivalta.

– 20 vuotta on iso aika, kun ajattelee, kuinka moni brändi oli silloin aikoinaan mukana ja nyt niitä suomalaisia brändejä ei ole enää. Joten meille tämä 20 vuoden virstanpylväs on merkityksellinen ja hieno hetki, suunnittelija-taiteilija Paola Suhonen kertoo.


Muotinäytös päättyi Pariisissa monen katsojan yllätykseksi Paola Suhosen bändin Lone Deer Laredon keikkaan, jossa Suhonen laulaa ja soittaa kitaraa.


Suhonen kertoi Ivana Helsingin avaavan pian muotitalon nimeä kantavan talon Helsingin Marjaniemeen.

– Siihen tulee kaikki, mitä Ivana Helsinki pitää sisällään eli studio, ompelijat, musiikki, valokuvausstudio, suunnittelijoiden tilat ja paljon muuta.


Lisäksi Suhonen vihjaisi, että on tulossa suuri yhteistyö ranskalaisen yrityksen kanssa, mutta siitä ei voi vielä puhua enempää.

Marjaniemen talon jälkeen seuraava ponnistus on Superwood-taidefestivaali, joka järjestetään Helsingissä lokakuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt