Jennifer Lopez, 48, poseeraa rohkeassa uimapuvussa Instagramissa – fanien huomio kiinnittyi johonkin ihan muuhun: ”Tuo ei voi olla vahinko” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Lopez, 48, poseeraa rohkeassa uimapuvussa Instagramissa – fanien huomio kiinnittyi johonkin ihan muuhun: ”Tuo ei voi olla vahinko”

Latinokaunottaren julkaisema kuva hämmästytti ja sai aikaan valtavan spekulaatioryöpyn.

Jennifer Lopezin rakkaus huippu-urheilijan kanssa näyttää kukoistavan.­

6.7.2018 11:50

Jennifer Lopez, 48, on deittaillut huippu-urheilija Alex Rodriguezia, 42, vuoden päivät.

Laulajana ja näyttelijänä uraa luonut Lopez on julkaissut Instagramissaan nyt herkän lomakuvan rakkaansa kanssa. Pari rantalomailee Daily Mailin mukaan idyllisessä Hamptonissa, New Yorkissa.

Suloisessa yhteiskuvassa huomio kiinnittyy ensin Lopezin rohkeaan ja säväyttävään kirkkaanpinkkiin uimapukuun, näyttäviin aurinkolaseihin ja suurehkoon hellehattuun.

Lopez nojailee rennosti Rodriguezia vasten, ja Rodriguez puolestaan lepuuttaa kättään hellästi rakkaansa polvella. Pari katsoo toisiaan syvästi rakastuneen oloisina. Kuva on kerännyt yli miljoona tykkäystä.

Tarkkasilmäisimmät fanit huomasivat kuvassa pian jotain yllättävää. Lopezin vasemmassa nimettömässä komeilee nimittäin upea sormus.

Sormuksen ilmestyminen nimettömään saivat fanit kohahtamaan, sillä sitä tuskin on ainakaan vahingossa jätetty komeilemaan sosiaalisessa mediassa miljoonille seuraajille jaettuun otokseen.

– Nämä pienet hiljaiset hetket merkitsevät eniten, Lopez sanailee kuvan yhteydessä rakastuneesti.

Latinokaunottaren kuvaan kirjoittama teksti sydämineen oli omiaan aiheuttamaan lisää spekulaatioita Lopezin ja Rodriguezin syventyneestä suhteesta.

– Mikä tuo sormus on? kommentoijat hämmästelevät Instagramissa.

– Tuo ei voi olla vahinko, eräs kommentoija toteaa.

– Kihlasiko hän Lopezin? Toivon todella niin! kommenteissa hehkutetaan.

Arvoitukseksi jää, onko sormus nimettömässä kihlautumisen johdosta vai onko sormukselle jokin toinen syy. Kihlat eivät olisi suuri yllätys, sillä pari on ollut todella rakastunut deittailunsa alkuajoista asti.

Toisaalta Lopez on aiemmin vakuuttanut useaan otteeseen, ettei hän aio enää rynnistää tuosta vain avioon. 48-vuotias latinokaunotar on ollut naimisissa elämänsä aikana kolme kertaa.

Ensimmäisen kerran Lopez asteli alttarille vuonna 1997 Ojani Noan kanssa. Liitto kesti vain vuoden ajan, mutta vuonna 2001 hän oli löytänyt jo uuden onnen Cris Juddin kanssa. Heidän liittonsa kesti kahden vuoden ajan.

Ex-mies Marc Anthonyn kanssa Lopez oli aviossa vuosina 2004-2008, ja pari sai 10-vuotiaat kaksoset Maxin ja Emmen.

Tuleva mahdollinen avioliitto Rodriguezin kanssa olisi siis latinokaunottaren neljäs.

Nykyinen rakkaus Rodriguezin kanssa on ollut alusta asti onnea täynnä. Pari julkisti suhteensa vähän yli vuosi sitten huhtikuussa, ja rakkaus on siitä lähtien roihunnut parin välillä kuumana.

– Meidän on otettava aikamme. Olen tehnyt paljon virheitä menneisyydessäni. Olemme kuitenkin aikuisia ja kypsiä, joten aiomme ottaa aikamme ja tehdä asiat omaan tahtiin, hän kertoo.

– Elämämme on aivan käsittämättömän upeaa nyt. Olemme todella siunattuja töiden ja lastemme suhteen. Emme tarvitse mitään muuta juuri nyt, Lopez vakuuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?