Kahden lapsen äiti julkaisi kuvaparin kuukausi synnytyksen jälkeen – näin paljon ”huijaa” pieni muutos asennossa: ”30 sekuntia väliä”

Julkaistu:

some
Krystal Hipwell havainnollistaa Instagramissa, miten paljon asento vaikuttaa siihen, miltä vartalo näyttää valokuvissa.
Australialainen Krystal Hipwell tunnetaan esiintymisestään Big Brother -sarjassa vuonna 2006. Daily Mailin mukaan hän poseerasi tv-ohjelman jälkeen miestenlehdissä. Krystal myös kohautti BB-talossa esiintymällä siellä alasti.

Kohujulkisuuden jälkeen hän on muuttanut elämänsä täysin ja on nykyään kotiäiti, personal trainer ja fitnessammattilainen. Nykyään Krystal tunnetaan myös somessa, sillä hän pitää lifestyle-blogia ja julkaisee suositulla Instagram-tilillään kuvia lapsistaan, miehestään ja arjestaan.

31-vuotiaan Krystalin perheeseen kuuluu aviomies sekä kaksi lasta, joista toinen syntyi reilu kuukausi sitten. Pieni tyttövauva syntyi 31. toukokuuta ja painoi 3,7 kiloa. Synnytys sujui hyvin ja Krystal kertoo selvinneensä siitä jopa ilman kivunlievitystä.
Kotiuduttuaan Krystal on julkaissut pienokaisesta ahkerasti kuvia Instagramissa. Hiljattain hän myös esitteli, miltä hänen vartalonsa näyttää kuukausi synnytyksestä.

Personal trainerina työskentelevä Krystal julkaisi tilillään kuvaparin, joista ensimmäisessä hän seisoo rennosti jalat vierekkäin. Toisessa kuvassa hän pitelee kättä lanteillaan ja poseeraa lanteitaan sivulle kääntäen. Kuvaparilla Krystal osoittaa, että poseeraaminen tietyssä asennossa luo illuusion ja muuttaa vartalon ulkonäköä kuvissa hämmästyttävän paljon. Jo pieni muutos ”huijaa” yllättävän paljon.
– Kuukausi synnytyksen jälkeen poseeraten ja poseeraamatta. Nämä kuvat on otettu 30 sekunnin välillä. On hämmästyttävää, kuinka suuren eron ryhti voi tehdä, Krystal kertoo kuvatekstissä.

Krystal kertoo ottaneensa synnytyksensä jälkeen rennosti. Hän myöntää olevansa kuntoiluaddikti, sillä treenaaminen tuo hänelle hyvän olon sekä fyysisesti että henkisesti. Silti hän on pyrkinyt synnytyksen jälkeen antamaan keholleen aikaa palautua.

– Tähän mennessä olen kuluneen kuukauden aikana tehnyt muutaman kevyen kävelylenkin ja olen juuri aloittanut kuntosalilla käymisen tällä viikolla, treenaan lähinnä kehonpainollani.

– Synnytyksen jälkeen en ole juuri ajatellut ruokavaliotani, ja olen yksinkertaisesti syönyt, mitä olen halunnut ja milloin olen halunnut, lähinnä, koska olen liian väsynyt välittämään.
Krystal kertoo, että imettäminen on aiheuttanut hänelle himon kaikkeen makeaan. Hän myöntää, että odottaa innolla, että pääsee taas palaamaan vanhaan elämäntyyliinsä, johon kuuluvat terveellinen ja puhdas ruoka ja säännöllinen kuntoilu.

– Minulle kertyi liki 16 kiloa painoa raskauden aikana ja nyt siitä on lähtenyt 8 kiloa. En ole huolestunut siitä, pääsenkö takaisin raskautta edeltäneeseen painooni vielä, mutta odotan saavani kehoni liikkeelle ja tuntevani itseni taas enemmän itsekseni sekä saavani jälleen rutiinia elämääni (niin paljon kuin kahden lapsen kanssa voi saada).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt