Luostarikävijä hieraisi silmiään: Samuli Edelmann ja Paula Vesala antautuivat hellään hetkeen sisäpihalla – ”Eivät he sitä peitelleet” - Viihde - Ilta-Sanomat

Luostarikävijä hieraisi silmiään: Samuli Edelmann ja Paula Vesala antautuivat hellään hetkeen sisäpihalla – ”Eivät he sitä peitelleet”

Kuvituskuva
Julkaistu: 5.7.2018 16:55

Ilta-Sanomien lukija vieraili Valamon luostarissa juhannussunnuntaina. Huomion kiinnitti ihastuneina hempeilleet Paula Vesala ja Samuli Edelmann, joiden romanssista Seiska-lehti kertoi torstaina.

Ilta-Sanomien lukija vieraili juhannussunnuntaina puolen päivän aikaan Valamon luostarissa Heinävedellä Etelä-Savossa. Tavallinen vierailu idyllisessä kulttuurikohteessa sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun julkisuudesta tutut henkilöt kiinnittivät hänen huomionsa kesken vierailun.

IS:n lukija huomasi nimittäin Samuli Edelmannin, 49, ja Paula Vesalan, 36, luostarin aurinkoisella sisäpihalla läheisissä tunnelmissa. Torstaina Seiska-lehti uutisoi, että Suomen viihdetaivaan valovoimaisimpiin tähtiin kuuluvien Vesalan ja Edelmannin välillä roihuaa romanssi.

– Siellä he olivat luostarin sisäpihalla. Edelmann istui siinä penkillä. He lähtivät siitä eteenpäin kädet toistensa ympärillä, lukija kuvailee tilannetta luostarissa.

Lue lisää: ”Seiska: Paula Vesala ja Samuli Edelmann – Romanssi!”

Paula Vesala on asunut viime vuodet Yhdysvalloissa.

Paula Vesala on asunut viime vuodet Yhdysvalloissa.

Rakkaus roihusi parin välillä melko estottomasti, sillä he halailivat ja olivat lähekkäin. IS:n lukijan mukaan kaksikko halaili ja kiherteli kuin nuori pari.

– Se oli sellaista naureskelua, ja he olivat ihastuneen oloisia, lukija kertoo.

Luostaria ja sen nähtävyyksiä oli juhannussunnuntaina ihastelemassa moni muukin. Paikan päällä oli lukijan mukaan kymmeniä ihmisiä.

– Siellä oli paikalla samaan aikaan monta ihmistä, kyllä heidät moni varmasti näki. Itse olin ihan siinä 10 metrin päässä heistä, lukija sanoo.

Samuli Edelmann erosi hiljattain vaimostaan Laura Tuomarilasta. Pari oli naimisissa vuodesta 1999.

Samuli Edelmann erosi hiljattain vaimostaan Laura Tuomarilasta. Pari oli naimisissa vuodesta 1999.

Vesala ja Edelmann hempeilivät luostarin sisäpihalla, mutta tutustuivat myös sen sisätiloihin. Parin käytös ei jättänyt mitään arvailujen varaan.

– Eivät he sitä mitenkään peitelleet. Minun mielestäni näki selvästi, etteivät he ole ystäviä. Puhuin siitä sen jälkeen tuttavillenikin, että tässä on selkeästi jotain.

Seiska-lehden mukaan Vesala ja Edelmann viettivät juhannuksena yhteisen yön luostarissa.

Valamon kotisivuilta selviää, että kulttuurikohteessa on useita erilaisia majoittumismahdollisuuksia luostarihotellista ja opistohotellista askeettisiin vierasmajoihin, jotka ovat aikoinaan palvelleet munkkien asuinrakennuksina.

Samuli Edelmann ja Paula Vesala osallistuivat Vain elämää -ohjelmaan vuonna 2014.

Samuli Edelmann ja Paula Vesala osallistuivat Vain elämää -ohjelmaan vuonna 2014.

Artikkeli korjattu 18:21: Heinävesi sijaitsee edelleen Etelä-Savossa.

Tuoreimmat osastosta