Muistatko nämä hilpeät hääasut vuodelta 1999? David ja Victoria Beckham viettävät 19. hääpäiväänsä

Julkaistu:

hääpäivä
David ja Victoria Beckhamin avioliitossa on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta liitto on kestänyt jo 19 vuotta.
David ja Victoria Beckham kuuluvat maailman tunnetuimpiin ja seuratuimpiin pariskuntiin.

Kuten jokaisella parilla, myös Beckhamien liitossa on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta he ovat selvinneet niistä. Keskiviikkona 4. heinäkuuta parilla oli juhlapäivä sillä he viettivät 19. hääpäiväänsä.

Sekä David että Victoria julkaisivat juhlapäivänsä kunniaksi Instagram-tileillään kuvan, jossa he poseeraavat käsi kädessä illallispöydässä.

– 19 vuotta! Rakastan sinua niin paljon, Victoria kirjoitti oman kuvansa yhteydessä.

– 19 vuotta, WOW... Tähän aikaan 19 vuotta sitten olin pukeutunut päästä varpaisiin violettiin... Hyvää hääpäivää mahtavimmalle vaimolle ja äidille. Rakastan sinua, David puolestaan kirjoitti oman kuvansa yhteydessä.
Victoria ja David Beckham vihittiin avioon 4. heinäkuuta 1999 Dublinin lähistöllä sijaitsevassa Luttrellstownin linnassa.

Muoti-ikoni ja ex-spaissari oli pukeutunut Vera Wangin suunnittelemaan silkkiseen hääpukuun, jossa oli pitkä ja muhkea laahus sekä veistoksellinen dekoltee.
Hulppeaa häätyyliä korosti naisen lyhyillä mustilla kutreilla keikkuva tiara, joka oli 18 karaatin kultaa.

Myös David oli pukeutunut tyylikkäästi valkoiseen, samoin heidän esikoispoikansa Brooklyn.
Itse vihkitilaisuus oli todella intiimi ja Celebrity Bridal Guide -lehden mukaan heidän häävalojaan oli todistamassa vian 29 läheisintä sukulaista ja ystävää. Juhlat olivat kuitenkin hulppeammat ja siellä oli lehtitietojen mukaan 230 vierasta. Vieraiden joukossa olivat muun muassa Victorian Spice Girls -kollegat Geri Halliwell, Melanie Chisholm sekä Melanie Brown.

Häätanssin jälkeen tuore aviopari vaihtoi asuja, joihin David viittasi myös Instagram-päivityksessään; sekä David että Victoria olivat pukeutuneet päästä varpaisiin kirkkaan violettiin.
Nykyään Victoria on yksi maailman tunnetuimmista muoti-ikoneista ja David puolestaan tunnettu jalkapalloilija. Pariskunnalla on neljä lasta: Brooklyn, Romeo, Cruz ja Harper.
Parin liitossa on ollut myös karikoita. Vuonna 2004 jalkapallotähden yksityinen assistentti Rebecca Loos kertoi julkisuudessa salaisesta seksisuhteesta miehen kanssa. Nainen sai potkut ja David kiistää väitteet suhteesta vielä tänäkin päivänä. Espanjalaistaustainen Rebecca on kuitenkin sanonut haastatteluissa, että hänellä on viestejä ja kuvia todistusmateriaalina suhteesta. Hänen mukaansa suhde kesti neljä kuukautta ja se alkoi syksyllä 2003.

Viime viikkoina pariskunnan suhteen on jälleen huhuttu olevan kriisissä ja on puhuttu jopa heidän erostaan. Molemmat ovat kieltäneet moiset väitteet naurettavina ja kertovat avioliittonsa olevan terveellä pohjalla. Victorian asioidenhoitaja kertoi heti huhujen alettua medialle, että huhut olivat täyttä potaskaa ja Davidin mediaedustaja puolestaan totesi niiden olevan noloja ja naurettavia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt