Loppukesästä naimisiin menevä Jutta Gustafsberg, 45, jakaa Me Naisissa seksivinkkejä: ”Punkkahommiin kannattaa panostaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Loppukesästä naimisiin menevä Jutta Gustafsberg, 45, jakaa Me Naisissa seksivinkkejä: ”Punkkahommiin kannattaa panostaa”

Seksuaaliterapeutiksi valmistunut Jutta Gustafsberg kertoo saamistaan opeista Me Naiset -lehden haastattelussa.

Jutta Gustafsberg on valmistunut seksuaaliterapeutiksi.

5.7.2018 10:04

Fitnessguru Jutta Gustafsberg, 45, valmistui alkukesästä seksuaaliterapeutiksi. Hän opiskeli jo kymmenen vuotta sitten seksuaalineuvojaksi ja nyt myös seksuaaliterapeutin opinnot on saatu päätökseen.

Gustafsberg on jo aiemmin kertonut, että on työnsä kautta huomannut ihmisten tarvitsevan myös seksuaaliterapiaa ja hänen mielestään aiheesta pitäisi keskustella kumppanin kanssa avoimesti.

Tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa Gustafsberg kertoo, että hän ei aio avata seksuaaliterapeutin vastaanottoa, mutta hyödyntää oppejaan hyvinvointi- ja rakkausvalmennuksissaan. Hänen mielestään seksi on edelleen pitkissäkin parisuhteissa tabu, mistä pitäisi puhua ja joka jää helposti muiden arkikiireiden jalkoihin.

– Elämässä tulee erilaisia kausia, mutta ennen pitkää punkkahommiin kannattaa kyllä panostaa, Gustafsberg huomauttaa lehdessä.

Rakastunut pari puhuu suhteessaan avoimesti seksistä.

Gustafsberg on kertonut jo aiemmin IS:n haastattelussa, että hänestä on surullista, että nuoret oppivat seksielämästä nettipornon kautta. Hän huomauttaakin nyt, että omaa kehoaan pitäisi opetella ymmärtämään paremmin.

– Kehotan naisia rohkeasti ottamaan peilin käteen ja vilkaisemaan, miltä alakerrassa näyttää.

Loppukesästä Juha Rouvisen kanssa naimisiin menevä Gustafsberg kertoo noudattavansa saamiaan oppeja myös omassa rakkauselämässään. Vaikka aina ei tuntuisi olevan aikaa petipuuhille, niin Jutalla on siihenkin pieni vinkki.

– Seksihommat voi aikatauluttaa arkeen ihan niin kuin harrastuksetkin. Silloin kalenteriin sovitaan meidän aikaa, on se sitten treffi-ilta tai seksihetki. Kun hommalle järjestää aikaa, sitä alkaa halutakin useammin, hän neuvoo Me Naisissa.

  • Katso alla olevalta videolta Jutta Gustafsbergin haastattelu keväältä.

Tämä kesä on Gustafsbergille ja Rouviselle yhtä juhlaa. Sen lisäksi, että Jutta valmistui seksuaaliterapeutiksi, niin Rouvinen puolestaan valmistui alkukesästä filosofian maisteriksi. Seuraavaksi on vuorossa pariskunnan häät.

Gustafsberg ja Rouvinen astuvat avioliiton satamaan elokuussa Pohjois-Italian viinialueella.

Avioliitto on Gustafsbergille kolmas, Rouviselle ensimmäinen.

Morsian on paljastanut, että häissä tulee olemaan erikoinen pukukoodi, joka rikkoo perinteistä hääetikettiä.

– Meillä on dress codessa, että pelkästään valkoista.

Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen tutustuivat kesällä 2016 Jutan aloitteesta.

Tuleva rouva Rouvinen on kertonut IS:lle, että seksuaaliterapeutin opinnoista on ollut hyötyä myös hänen ja Juhan suhteelle.

– Kotitehtäviäkin on tehty ahkerasti, nainen nauroi joulukuussa.

Jutta kertoo, että heillä on Juhan kanssa kotona hyvin positiivinen ilmapiiri ja he pystyvät tarpeen tullen tekemään kompromisseja.

– Olemme samalla aaltopituudella, ja tuntuu, että arjessa asiat asettuvat kohdalleen kuin itsestään. Haluamme molemmat nähdä asiat toisen silmin ja näin erimielisyyksiä ei juurikaan tule, Jutta summasi.

Juhan ja Jutan häitä tanssitaan loppukesästä Italiassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?