Seiska: Paula Vesala ja Samuli Edelmann – Romanssi! - Viihde - Ilta-Sanomat

Seiska: Paula Vesala ja Samuli Edelmann – Romanssi!

Vasta eronnut Samuli Edelmann vaikuttaa löytäneen uuden rakkauden tutuista työpiireistä, Seiska kertoo.

Taiteilijat ovat viihtyneet viime aikoina toistensa seurassa.­

5.7.2018 7:40

Suomen viihdetaivaan valovoimaisimpiin tähtiin kuuluvien Paula Vesalan, 36, ja Samuli Edelmannin, 49, välille on syttynyt romanssi, kertoo Seiska. Lehti kuvasi parin vaihtamassa suudelmia Helsingin Punavuoressa viime viikon tiistaina.

Seiska bongasi parin lämpimissä tunnelmissa myös juhannuksena, jolloin he viettivät lehden mukaan yhteisen yön Heinävedellä Valamon luostarissa.

Paula Vesala keikalla Kulttuuritalossa Helsingin Kalliossa syksyllä 2017.­

Samuli Edelmann esiintyi Naantalin kylpylässä huhtikuussa.­

Vesala ja Edelmann tunnetaan lahjakkaina näyttelijöinä ja muusikkoina. Pari tuntee toisensa jo vuosien takaa ja heidät nähtiin yhdessä muun muassa Nelosen Vain elämää -musiikkiohjelman kolmannella kaudella neljä vuotta sitten.

Kauden päätösjaksossa Vesala ja Edelmann esittivät koskettavan Rakkauslaulu-kappaleen, joka on tullut tunnetuksi laulaja Johanna Kurkelan esittämänä. Kappaleen sanat ovat Paula Vesalan ja sävellys Vesalan ex-puolison Lauri Ylösen.

  • Katso tulkinta alla olevalta videolta.

Vesala ja The Rasmus yhtyeen keulakuvana tunnettu Ylönen, 39, olivat yhdessä 12 vuotta, joista kaksi naimisissa. Syksyllä 2016 he ilmoittivat eroavansa. Ex-parilla on 10-vuotias poika, Julius.

Aiemmin tänä vuonna Vesala yhdistettiin romanttisessa mielessä näyttelijä Johannes Holopaiseen, 30. Asiasta uutisoi muun muassa Seiska.

Sekä Holopainen että Vesala nähtiin viime vuonna ensi-iltaan tulleessa Tuntematon sotilas -elokuvassa, jossa Holopainen esitti Kariluotoa ja Vesala Rokan puolisoa Lyytiä. He molemmat asuvat Los Angelesissa Yhdysvalloissa, jossa Vesala suorittaa parhaillaan näytelmäkirjailijan maisteriopintoja.

Lue lisää: Paula Vesala julkaisi yhteiskuvan Johannes Holopaisen kanssa – poseeraa Tuntematon sotilas -tähden rinnalla ensi-illassa Los Angelesissa

Edelmann ja Vesala tähdittivät samaa Vain elämää -tuotantokautta.­

Edelmann puolestaan erosi vaimostaan vasta hiljattain. Hän oli vuodesta 1999 saakka naimisissa tapahtumatuottaja Laura Tuomarilan kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta. Pari jätti avioerohakemuksen tämän vuoden huhtikuussa, ja eron harkinta-aika jatkuu lokakuuhun saakka.

– Näin kävi. En lähde kommentoimaan asiaa syvemmin, Edelmann sanoi Ilta-Sanomille pian erouutisen jälkeen.

Lue lisää: Seiska: Samuli Edelmann ja Laura-vaimo eroavat – 19 vuotta naimisissa: ”Näin kävi”

Juttua muokattu klo 8.12: Lisätty taustatietoja Edelmannista ja Vesalasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?