Hollywood-tähti Mila Kunis ei käytä lainkaan somea – paljastaa nyt syyn päätökselleen: ”Se sai ruman käänteen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähti Mila Kunis ei käytä lainkaan somea – paljastaa nyt syyn päätökselleen: ”Se sai ruman käänteen”

Mila Kunis ei ymmärrä sosiaalisen median viehätystä eikä halua olla osa sitä.

Mila Kunis kertoo pitävänsä esimerkiksi Facebookia outona.

4.7.2018 23:05

Lähes kaikki käyttävät nykyään sosiaalista mediaa. Osa on somen suurkuluttajia, osa luottaa vain yhteen palveluun. Hollywood-tähti Mila Kunis sen sijaan ei käytä sosiaalista mediaa lainkaan.

34-vuotias Kunis kertoi hiljattain Cosmopolitan-lehdelle, ettei hän ole koskaan ymmärtänyt somea. Hänen mukaan Facebook on ”outo” ja muut somekanavat aivan yhtä luotaantyöntäviä.

– Olin myöhässä siitä junasta. Muistan, kuinka jossakin vaiheessa kämppikseni sanoi, että ”Tiedätkö, on olemassa juttu nimeltä Facebook” ja minä totesin vain ”Mikä on Facebook? Kuka tökkää ketä? Se on outoa”, Kunis totesi lehdelle.

Kunis on naimisissa tähtinäyttelijä Ashton Kutcherin kanssa, joka on varsin ahkera Twitter-käyttäjä. Kunis ei silti pysty kuvittelemaan, että sietäisi itse sitä sisältöä, jota moni nykyään suoltaa somessa esimerkiksi julkkiksia kohtaan.

Mila Kunis ei pidä nykyajan someilmapiiristä.

Kunis ei pidä nykypäivän somekulttuurista lainkaan. Hän kertoi Cosmopolitanille arvostavansa puolisonsa intoa olla tekemisissä faniensa kanssa somen välityksellä.

– Hän oli äärimmäisen edistyksellinen somen suhteen silloin, kun sen tarkoituksena oli yhdistää ihmisiä. Mutta sitten se sai ruman käänteen ja kaikki alkoi pyöriä sen ympärillä, kuka on äänekkäin, kuka voi olla vihaisin ja negatiivisin. Se ei ole hauska peli tänä päivänä, Kunis selitti.

Kunis ja Kutcher ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. Heillä on kaksi pientä lasta: 3-vuotias Wyatt-tytär ja 1-vuotias Dimitri-poika. 40-vuotias Kutcher oli ennen Kunista naimisissa kahdeksan vuotta.

Kutcher ja Kunis poseerasivat yhdessä punaisella matolla joulukuussa.

Kunis kuvaili parin lapsia People-lehdelle maaliskuussa.

– He ovat uskomattoman erilaisia. Poikani on kuin laiskiainen. Hän on ihana ja rakastan häntä. Jonain päivänä hän luultavasti katsoo tätä ja toteaa ”Miksi sanoit niin?”, mutta totuus on, että naiset ovat fiksumpia kuin miehet. Ja minulla on siitä todisteita kahdesta eri ihmisestä, jotka olen luonut, näyttelijä totesi lehden mukaan.

Kunis kertoi huomanneensa, että tytöt ovat paremmin perillä asioista kuin pojat. Näyttelijän mukaan pojat lähinnä haahuilevat ympäriinsä.

– Jos olen, että ”Antaisitko kupin kiitos?”, on poikani vain ”Ungh, ungh”. Siinä se! Se on ainoa, mitä saat vastaukseksi, Ungh?. Mitä ungh muka tarkoittaa? näyttelijä kuvaili poikansa käytöstä.

Mila Kunis tunnetaan lukuisista rooleistaan tv-sarjoissa ja elokuvissa. Hän on näytellyt vuosia Family Guy -sarjassa sekä aiemmin 70’s Show’ssa. Hänet on nähty myös muun muassa Bad Moms -elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?