Laura Voutilainen muutti rohkeasti hiustyyliään – valitsi nuorten suosiman sähäkän lookin: ”Harmaan sadepäivän lääke”

Laura Voutilainen värjäsi hiuksensa kesäisen punertaviksi. Samantyyppistä trendityyliä ovat suosineet monet muutkin artistit.

Laura Voutilainen on totuttu näkemään tuuheassa, blondissa hiustyylissä.

3.7.2018 20:08

Laulaja Laura Voutilainen julkaisi Instagramissa kuvan uudesta hiustyylistään. Kuvassa Voutilainen poseeraa rohkeasti pinkiksi värjätyssä tukassa.

– Harmaan sadepäivän lääke: väriä tukkaan! Kivaa päivää sullekin! Laulaja kirjoittaa.

Pastellinsävyiset hiusvärit ovat olleet nuorten keskuudessa suosittuja viime vuosina. Useat muutkin laulajat ovat suosineet kirkkaita hiusvärejä. Heistä esimerkkeinä mainittakoon laulaja Sanni, Abreu ja Sara Forsberg.

Ensimmäinen kesä Helsingissä

Voutilainen tähditti vastikään touko-kesäkuussa Mamma Mia! -musikaalia Helsingissä. Heinä-elokuussa hän keskittyy keikkailemiseen. Laulajan kotisivujen keikkakalenterin mukaan hänellä on kesän aikana vielä ainakin parisenkymmentä keikkaa eri puolilla Suomea. Niistä seuraava on torstaina Tampereella.

Voutilainen muutti tänä vuonna pitkästä aikaa Helsinkiin. Hän erosi miehensä kanssa vuonna 2015, jonka jälkeen he yrittivät jonkin aikaa myydä hulppeaa, yhteistä hirsilinnaa Heinolassa.

Voutilainen kertoi IS:lle helmikuussa järjestetyssä Iskelmä Gaalassa, että talo on mennyt kaupaksi.

– En ole koskaan elänyt Helsingissä, joten se on iso elämänmuutos. Kun on paljon työssään ihmisten kanssa tekemisissä, niin omaa rauhaa haluaa vastapainoksi. Pitää tottua siihen, että joka puolella on ihmisiä, hän sanoi tuolloin.

Lue lisää: Laulaja Laura Voutilainen kertoi muuttuneesta tilanteestaan – 300-neliöinen hirsitalo meni kaupaksi: ”Tämä on iso elämänmuutos”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?