Viihde

Suomalainen Sari Aalto osallistui Amerikan Talent-kisaan – yleisöltä ja Simon Cowellilta täysin eri tuomiot: ”Tuo oli hemmetin kamalaa”

Julkaistu:

talent
Vatsastapuhuja Sari Aalto esiintyi America’s Got Talent -kisassa yhdessä beatboxaaja Rudi Rokin kanssa.
Suomalainen Sari Aalto kertoo Instagram-tilillään osallistuneensa America’s Got Talent -kilpailuun yhdessä äänivirtuoosi Rudi Rokin kanssa. Suomalaiset esittelivät kisassa taitojaan vatsastapuhujina.

– On ollut todella vaikeaa pitää tämä salaisuus, mutta nyt voin kertoa teille: Rudi Rok ja minä koe-esiinnyimme America’s Got Talentissa, Aalto kertoo Instagramissa.

– Meillä oli ihan superhauskaa.
31-vuotias Sari Aalto on televisiosta tutun taikuri Simo Aallon tytär ja maailmalla mainetta niittäneen Saara Aallon serkku. Sari Aalto on osallistunut Talent-sarjaan myös Suomessa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi vuonna 2016. Sari on kouluttautunut teatteri-ilmaisunohjaajaksi ja työllistää itsensä vatsastapuhujana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aalto julkaisi hänen ja Rudi Rokin esiintymisvideon Yhdysvaltojen Talent-kisasta omalla YouTube-tilillään. Kaksikko lauloi koe-esiintymisessään hyödyntäen taitojaan vatsastapuhujina ja vuorotteli miehen ja naisen äänillä.

Esitys sai yleisön nauramaan vedet silmissä ja hurraamaan innoissaan. Myös tuomaristossa istuneet Mel B ja Howie Mandel kehuivat suomalaisten show’ta innoissaan.

– Mielestäni tuo oli fantastista, Mandel ja Mel B hehkuttivat.

Voit katsoa esiintymisen alla olevalta videolta.Tiukkana ja suorasanaisena tunnettu Simon Cowell ei sen sijaan vakuuttunut suomalaisten esityksestä lainkaan, ja laukoi siitä suorat sanat.

– Mielestäni tuo oli hemmetin kamalaa, Cowell täräytti saaden yleisön buuaamaan.

– Mielestäni puutteenne showmiehenä on ongelma, hän jatkoi.

Lopulta Sari Aallon ja Rudi Rokin tie Talentissa katkesi karsintaan. Kokemus oli Aallon mukaan silti äärimmäisen positiivinen.

– Emme päässeet Amerikassa jatkoon, mutta kokemus oli vertaansa vailla. Ilmeisesti vain yksi suomalainen esitys on nähty Amerikan Talentissa aiemmin. Hieno saavutus siis, Aalto viestittää IS:lle.


Esiintyminen suositussa tv-ohjelmassa Yhdysvalloissa on tuonut Aallolle heti näkyvyyttä. Hän kertoo saaneensa kutsun maassa järjestettävään vatsastapuhujien konferenssiin ensimmäisenä suomalaisena, ja palaavansa Yhdysvaltoihin sen vuoksi parin viikon kuluttua. Hän on saanut runsaasti huomiota myös somessa.

– Amerikan Talentin myötä suosioni Musical.ly-sovelluksessa on räjähtänyt käsiin; vatsastapuhumisvideoitani on katsottu siellä muutaman päivän aikana useita miljoonia kertoja.

Simo ja Sari Aalto kertoivat isän ja tyttären suhteesta IS:lle viime syksynä. Kaksikko kertoi, että he ovat tiiviisti tekemisissä toistensa kanssa ja tekevät myös töitä yhdessä. Isän työ taikurina on inspiroinut Saria pienestä pitäen.

– Soitan iskälle aina, kun tulee tenkkapoo ja tarvitsen neuvoa, Sari kertoi viime lokakuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt