Amanda Harkimo poseeraa Lauri Markkasen kainalossa – pituusero huvittaa: ”En selvästi ole kasvanut senttiäkään”

Julkaistu:

yhteiskuva
Amanda Harkimo ihastuttaa hilpeällä fanikuvalla.
Tosi-tv-tähti ja DJ Amanda Harkimo on osoittautunut oikeaksi Susijengi-faniksi. Viimeksi hän kannusti Suomea koripallon EM-kisoissa paikan päällä lähes vuosi sitten syyskuussa, jolloin hän sai otettua sympaattisen yhteiskuvan pitkän ja salskean Suomen koripallomaajoukkueen tähden Lauri Markkasen kanssa.

Tuolloin kuva herätti paljon hilpeyttä, sillä Amanda Harkimo yltää 213 senttimetrin pituista koripallotähteä nipin napin kainaloon.

Nyt tv-kasvo on onnistunut nappaamaan uuden yhteiskuvan, jossa koripalloilija ja julkkiskaunotar poseeraavat iloisesti kameralle.

Suomi kohtasi koripallokentillä tänään maanantaina MM-karsintaottelussa Islannin, ja Lauri Markkasen upeat donkit saivan yleisön hurmokseen.

Islanti kaatui MM-karsinnan ensimmäisen vaiheen päätöspelissä pistein 91–77.
– Tänään Susijengi kohtaa Islannin Hartwall-areenassa! Viime viikon harjoitusottelussa sain napattua uuden fanikuvan Lauri Markkasen kanssa ja selvästi en oo kasvanut senttiäkään viime kerrasta. GO SUSIJENGI!, Harkimo vitsailee Instagram-tilillään julkaisemassaan kirjoituksessa.

Vuosi aiemmin julkkis oli kuvaa ottaessaan törmännyt erikoiseen ongelmaan: huiman pituuseron takia molempien kuvattavien jalat eivät olleet millään mahtua samaan kuvaan.

– En jostain syystä saanut molempien jalkoja kuvaan, Harkimo virnuili kuvan saatetekstissä.


Myös uusi yhteiskuva on kirvoittanut iloista keskustelua parivaljakon pituuserosta sosiaalisessa mediassa.

– Amanda, olet kasvanut.

– Harkimo, uusi hankinta Susilaumassa?

– Pekka ja Pätkä, eräs kommentoija kirjoittaa.


Amanda Harkimo ponnahti julkisuuteen vuonna 2011 Big Brother -tosi-tv-ohjelmasta, jossa hän oli mukana 39 päivää. Sen jälkeen hän on osallistunut tositelevisiosarjoihin Martina ja hengenpelastajat, Paratiisihotelli Ruotsi sekä Viidakon tähtöset, jonka hän voitti kolmannella kaudella.

Hän esiintyi myös Hottikset-sarjan toisella tuotantokaudella syksyllä 2016. Lisäksi Harkimo piipahti Temptation Island Suomi -ohjelmassa keväällä 2018 yhtenä sinkkunaisista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt