Viihde

One Direction -tähti ja laulajakaunotar ilmoittivat yllättäen erostaan Twitterissä – esikoispoika syntyi vain vuosi sitten

Julkaistu:

ero
One Direction -yhtyeestä tuttu Liam Payne, 24, ja laulajatähti Cheryl, 35, ovat eronneet.
Laulajatähti Cheryl ilmoitti myöhään sunnuntai-iltana Twitterissä eroavansa kumppanistaan, One Direction -yhtyeestä tutusta laulaja Liam Paynesta. Cheryl julkaisi miljoonien seuraajien Twitter-tilillään lyhyen tiedotteen, jossa hän kertoi parin jatkavan eri suuntiin.

– Joudumme ikävä kyllä ilmoittamaan, että jatkamme eri suuntiin. Se on ollut meille vaikea päätös. Meillä on yhä todella paljon rakkautta toisiamme kohtaan perheenä, Cheryl kirjoitti viestissään.

Pari ehti seurustella reilut 2,5 vuotta ja heillä on yksi lapsi, 1-vuotias Bear-poika. Laulajatähti kertoo, että hän ja Payne toivovat yksityisyyttä poikansa vuoksi.

– Bear on meille koko maailma ja toivomme, että kunnioitatte hänen yksityisyyttään, kun kuljemme tämän asian läpi yhdessä.
Myös Payne julkaisi saman tiedotteen omalla Twitter-tilillään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viime kesänä Payne ja Cheryl iloitsivat vanhemmiksi tulosta ja kertoivat avoimesti olevansa onnensa kukkuloilla. 24-vuotias Payne kertoi viime kesäkuussa IS:lle, että hänelle kaikista tärkeintä oli perheestään huolehtiminen.

– Isänä olo on minulle sitä, että teen tarvittavat asiat. Se voi olla jotain niin yksinkertaista kuin kahvin keittäminen, kylvyn laskeminen tai ärsyttävä tuttipullojen peseminen, Payne kertoi.

– Ja minä kokkaan illallista! Se on tärkein asia, jonka voin tehdä – perheeni ruokkiminen. Isäni opetti minut kokkaamaan, joten osaan tehdä kunnon aterian.


The Sunin mukaan Cheryl juhli 35-vuotissyntymäpäiväänsä lauantaina, yhdessä ystäviensä kanssa juuri ennen parin eroilmoitusta. Lehden mukaan Payne ei ollut paikalla, vaikka hänen tiedettiin olevan tällä hetkellä Britanniassa.

The Sunin mukaan huhut parin viilentyneistä väleistä leimahtivat helmikuussa, kun Payne edisti maailmalla soolouraansa, ja Cheryl pysyi kotona huolehtien Bear-pojasta. Lehden mukaan parin eroon ei kuitenkaan liittynyt draamaa tai muita henkilöitä. Pariskunnan läheisen lähteen mukaan pari teki päätöksen erosta yhteisymmärryksessä.

Lähde paljasti myös, että pariskunta on muuttanut jo erilleen.

– Liam asuu muualla, mutta näkee silti Bearia koko ajan, lähde kertoi The Sunille.
Liam Payne nousi kuuluisuuteen X Factorissa kisanneesta One Direction -poikabändistä. One Directionin jäätyä tauolle, on Payne luonut soolouraa.

Popstars-ohjelmasta uransa aloittanut Cheryl puolestaan tunnetaan Girls Aloud -tyttöbändistä, jossa hän vaikutti vuosina 2002–2013. Sittemmin hän on luonut soolouraa ja toiminut tuomarina Britannian X Factor -sarjassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt