Viihde

Lehdet: Rap-artisti Smoke Dawg on kuollut vain 21-vuotiaana

Julkaistu:

1996-2018
Monien supertähtien, kuten Draken ja French Montanan kanssa esiintynyt Smoke Dawg menehtyi joukkoammuskelussa.
Torontolaisräppäri Smoke Dawg on kuollut vain 21-vuotiaana, uutisoi Now Toronto. Räppäri menehtyi kanadalaismedian mukaan joukkoammuskelussa lauantaina kahdeksan aikoihin paikallista aikaa.

Poliisin mukaan tapahtumapaikalla Toronton keskustassa ammuttiin useita laukauksia, jonka seurauksena kolme henkilöä loukkaantui vakavasti. Yksi uhreista menehtyi saamiinsa vammoihin.

Ammuskelusta epäillyt pakenivat paikallismedian mukaan paikalta. Poliisi ei ole tunnistanut kuollutta, mutta artistin läheiset ystävät ovat kertoneet tämän menehtyneen.
Muun muassa räppäri Mustafa The Poet jakoi uutiset Twitterissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Smokey on poissa, toivottavasti rukouksemme tavoittavat hänet taivaassa, artisti kirjoittaa.
Myös huippusuosittu artisti Drake julkaisi Instagram-tarinoissaan kuvan ja videon, jossa laulaa Smoke Dawgin kanssa. Nuori räppäri nähtiin useaan otteeseen Draken keikkojen lämppärinä.

Nuoren räppärin viimeiseksi Instagram-julkaisuksi jäi kuva Draken uusimmasta albumista, joka julkaistiin tällä viikolla.

– Kaikkien näiden lahjakkaiden ja siunattujen sielujen sammuminen on musertavaa. Toivon, että rauha pyyhkäisisi kaupunkimme yli. Niin paljon lahjakkuutta ja tarinoita, jotka katoavat. Lepää rauhassa, Smoke, supertähti kirjoittaa kuvan yhteydessä.
Smoke Dawgin ura lähti nousuun vuonna 2015, kun hän loi viraalihitin Still. Sen jälkeen artisti teki musiikkia muun muassa French Montanan ja Skeptan kanssa. Nuori räppäri pyöri supertähtien piirissä ja hänen uransa vaikutti lupaavalta.
Smoke Dawg julkaisi uutta musiikkia vielä tällä viikolla. Hän oli osa paikallista rap-jengi Halal Gangia ja valmisteli parhaillaan uutta albumiaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt