JVG:n VilleGalle julkaisi Instagramissa videon, jossa seurueineen arvostelee ja pilkkaa rajusti parkkipaikalla seisovaa miestä

Julkaistu:

JVG:n VilleGallen julkaisemaa videota pidetään somessa kiusaamisena.
Rap-artisti VilleGalle, oikealta nimeltään Ville-Petteri Galle julkaisi sunnuntaina aamuyöstä Instagram-tarinoissaan videon, joka on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

JVG:stä tuttu VilleGalle kuvaa ikkunasta parkkipaikalla seisovaa miestä, jolla on yllä punainen pikeepaita. Artisti zoomaa videon niin, että siinä näkyy vain mies.

– Toi on liian kiree toi paita, bro, videolla huudetaan.

Videolla yritetään saada miehen huomio huutelemalla ja vislaamalla. Taustalta kuuluu naureskelua. Neljän muun henkilön kanssa oleva mies ei joko kuule tai huomioi huutelua, sillä hän ei vaikuta reagoivan siihen.

JVG esiintyi torstaina Seinäjoen Provinssissa.


Muun muassa mobiiliviestintäsovellus Jodelissa on kommentoitu videota varsin tiukoin sanankääntein. Artistin julkisella Instagram-tilillä julkaistua videota kuvaillaan epäasialliseksi kiusaamiseksi. VilleGallella on Instagramissa yli 145 000 seuraajaa.

Ilta-Sanomat tavoitti puhelimitse VilleGallen sunnuntaina aamupäivällä. Hän ei halunnut kommentoida videota.

Artisti poisti videon tarinoistaan heti puhelun jälkeen.


JVG oli viime vuonna musiikkipalvelu Spotifyn kuunnelluin artisti ja yhtye on Suomen ylivoimaisesti eniten keikkailevia bändejä. Kaksikko on myös kertonut usein haastatteluissa bilettävänsä sangen ahkerasti keikkojen yhteydessä.