Viihde

Heidi Suomi, 43, nauttii kesäpäivästä pelkässä bikinien alaosassa – ex-yleisurheilija on edelleen huikeassa tikissä

Julkaistu:

Entinen yleisurheilija julkaisi varsin kesäisen kuvan Instagram-tilillään.
Entinen yleisurheilija Heidi Suomi muutti alkuvuodesta Helsingin vilinästä Hämeenlinnaan. Sunnuntaina pitkän uran media-alalla urheiluvuosiensa jälkeen tehnyt Suomi, 43, julkaisi rennon kuvan takapihaltaan.

Vaikka Suomi kertoi alkuvuodesta viettävänsä edelleen melko paljon aikaa pääkaupungissa työnsä vuoksi, hän näyttää saaneen takapihansa kuntoon. Instagramiin julkaisemassaan kuvassa Suomi poseeraa selin kameraan, yllään vain bikinien alaosa. Kädessään yhä timanttisessa kunnossa olevalla Suomella on viinilasi.
– Kotitilusten tarkastus ennen pidempää työrupeamaa tehdään oikeaoppisesti viinilasi kädessä, Suomi kirjoittaa kuvatekstissä.

Hän on lisännyt kuvatekstin yhteyteen hashtagit ”kotipiha”, ”bikinit” ja ”älä ota sitä vakavasti”.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuva on saanut hetkessä osakseen runsaasti ihailua ja yli 700 tykkäystä. Kehuja on sadellut tilusten kunnosta Suomen ryhdikkääseen olemukseen.

– Kaunis on piha ja malli.

– Oletpa hyvässä kunnossa!

– Hyvin on tasainen nurmikko.

– Wautsi!


sSuomi juontaa nykyään Radio Novalla. Näyttävä juontaja saa työssään myös erikoisia toiveita. Maaliskuussa Suomi kertoi IS:lle yllättävästä pyynnöstä, jonka sai kesken suoran lähetyksen.

Studioon oli soittanut mies, joka kehui ensin naisjuontajan ääntä.

– Mies sanoi, että minulla on kiva, pehmeä ja vähän seksikäs ääni, että olisi kiva, jos voisin tehdä sellaisen kalenterin, Suomi sanoi.

– En ymmärtänyt heti, mistä on kysymys, joten kysyin, että äänikalenterinko? Miehen toive oli kuitenkin, että tekisin tavallisen tyttökalenterin. Hän myös mainitsi, että laittaisi sen mielellään saunan seinälle, Suomi nauroi.


Suomi suhtautui asiaan välittömästi huumorilla, vaikka puhelu tulikin yllättäen kesken lähetyksen.

– Olimme suorassa lähetyksessä, joten vastasin vain nopeasti naureskellen, että aijaa, okei. Puhelu ei jatkunut kovin pitkään, kun sanoin, että tämä ei nyt tainnut liittyä tähän minun ääneeni mitenkään, Suomi kertoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt