Finnvitsit: Kirkaskoski – kaiken alku -kesäteatterishow esitettiin ISTV:ssä

rac

Julkaistu:

SUORA LÄHETYS
Heinäkuu on kesäteatterien kulta-aikaa.
ISTV tarjosi yhden monista kesäteattereista suorana lähetyksenä, kun Finnvitsit: Kirkaskoski – kaiken alku –kesäteatterishow esitettiin Tahkolla.

Alla Finnvitsit: Kirkaskoski – kaiken alku –kesäteatterishow’n synopsis:

Musiikki, dragtaide, ja imitaatio, rakkaus ja juonittelut, kansainvälinen politiikka ja viihdetaivaan tähdet ovat mukana Kirkaskosken kohtalossa.

Pienestä, suomalaisesta, kirkasvetisestä kylästä ja Hyvärisen mummon mökistä tulee yllättäen kansainvälisen yrityshyökkäyksen kohde, kun heille on selvinnyt paikallisen salaisen agentin avustuksella, että Kirkaskoski ja mummon mökin kaivo ovat suorassa yhteydessä valtavaan makean veden altaaseen.

Kuinka pienen kylän asukkaat voivat pelastaa huutokauppaan tulevan mökin kaivoineen itselleen miljardöörien kynsistä? Asiaan sekaantuvat lopulta maailman politiikan johtavat Donald Trump ja Vladimir Putin.

Järjestysmiehet Reunanen ja Notkelmainen yrittävät puolestaan kerätä varoja Huutokauppahurjien Akin, Helin ja Markun huutokauppaan iltamilla. Esityksen näyttelijät nähdään ainakin Matti Nykäsen, Anita Hirvosen, Paula Koivuniemen, Olavi Virran, Matin ja Tepon, Marilynin, Krista Siegfridsin Jyri Häkämiehen ja Aira Samulinin hahmoissa.

Epätoivoisten yritysten ja juonittelujen keskelle syntyy myös uusi rakkaus.

Juha Laitilan käsikirjoittaman ja Otto Kanervan ohjaaman show’n rooleissa nähdään Juha Laitila, Antti Taipale, Jukka Laaksonen. Kertojaäänenä kuullaan Kimmo Vehviläinen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt