Futismaailman kuuluisa seksiskandaali: David Beckhamin kaunis assistentti teki rahakkaan diilin vuonna 2004 – näin hänellä menee nykyään

Julkaistu:

salasuhdekohu
David Beckhamin assistentti nousi maailmanmaineeseen vuonna 2004 väitetyn salasuhteen jälkeen.
David ja Victoria Beckhamin avioliitto joutui kriisiin vuonna 2004, kun jalkapallotähden yksityinen assistentti Rebecca Loos kertoi julkisuudessa salaisesta seksisuhteesta miehen kanssa.

Tuolloin 25-vuotias Rebecca teki mediayhtiön kanssa miljoonadiilin suhteen kertomisesta julkisuudessa. Hän sai sen jälkeen pikavauhtia potkut työstään assistenttina, mutta paljon uusia työtarjouksia tuli tilalle.


Beckham kiistää väitteet seksisuhteesta vielä tänäkin päivänä. Espanjalaistaustainen Rebecca on kuitenkin sanonut haastatteluissa, että hänellä on viestejä ja kuvia todistusmateriaalina suhteesta. Hänen mukaansa suhde kesti neljä kuukautta ja se alkoi syksyllä 2003. Beckham pelasi tuohon aikaan Real Madridissa.

Rebeccan kertoman mukaan suhde alkoi, kun he viettivät porukalla iltaa Espanjassa ja olivat nauttineet drinkkejä. Rebeccan mukaan hänen ja jalkapallotähden välillä oli välitöntä kemiaa ja flirttiä. Naisen mukaan he päätyivät tuona syyskuisena iltana ensimmäisen kerran viettämään yön yhdessä.


Rebecca sai paljastuksen jälkeen hetkensä julkisuudessa. Siihen hetkeen sisältyivät muun muassa kansikuvaukset Playboy-lehdessä, roolit useissa tv-ohjelmissa ja runsas näkyvyys muussakin mediassa.

Mitä kuuluu kuuluisan seksiskandaalin julki tuoneelle Rebeccalle nykypäivänä?

Rebecca elää nykyään paljon rauhallisempaa elämää. Hän viihtyy Norjan vuoristojen idyllisissä maisemissa aviomiehensä ja kahden poikansa kanssa. Jooga, vegaaniruokavalio ja luonnossa oleminen ovat hänen intohimon kohteitaan.
Entinen glamourmalli ja tosi-tv-tähti on jakanut uudesta elämäntilanteestaan paljon kuvia Instagramissa.

Rebecca kommentoi uutta elämäntilannettaan äskettäin The Sun -lehdelle.

– Vietän nykyään aikaani joogaamalla, lenkkeilemällä, pyöräilemällä ja vaeltamalla, sekä etsimällä luonnosta ruokaa kahdelle pojalleni. Elämä on hyvin erilaista.
Daily Mailin mukaan perheenäidin elämästään nauttiva nainen on kertonut arjestaan lääkäripuolisonsa ja lapsiensa kanssa myös blogissaan. Siellä hän on hehkuttanut skandinaavisen elämäntyylin sopivan hänelle loistavasti. Se on auttanut hänet irti entisestä glamourmallin elämästä.

Kaksi vuotta sitten maailmankuulun salasuhteen aiheuttanut kaunotar kommentoi tulenarkaa aihetta haastattelussa.

– En kadu sitä, millainen elämä minulla on ollut. Jos en olisi ollut kuuluisa, minua ei olisi kutsuttu tv-ohjelmaan, jossa tapasin nykyisen aviomieheni Svenin, eikä minulla olisi ihania poikiani, hän pohti.

– Tein paljon vääriä valintoja, ja minut puhuttiin mukaan moniin juttuihin. Totta kai muuttaisin joitain asioita, jos voisin mennä ajassa taaksepäin, mutta eikö jokainen tekisi niin? En kadu mitään, hän sanoi myös.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt