Tom Hanksin poika kamppaili vuosia huumeriippuvuuden kanssa – avautuu rankasta menneisyydestään: ”Voisin olla kuollut tai vankilassa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tom Hanksin poika kamppaili vuosia huumeriippuvuuden kanssa – avautuu rankasta menneisyydestään: ”Voisin olla kuollut tai vankilassa”

Tom Hanksin ja Rita Wilsonin poika Chet Hanks on 27-vuotiaana vihdoin raitis.

27.6.2018 21:43

Hollywood-tähti Tom Hanksin poika Chet Hanks kamppaili vuosia huumeriippuvuuden kanssa. Nyt raitistunut mies on muistellut haastatteluissa rankkaa menneisyyttään.

Entertainment Tonightin haastattelussa räppärinä ja näyttelijänä uraa luova nuorempi Hanks kertoo, että ”voisi helposti olla kuollut tai vankilassa,” ellei olisi lopulta päättänyt muuttaa elämäntyyliään.

– Osa sinusta tietää, että sinun on muututtava, muttet voi vain sulkea sitä ovea ja aloittaa uutta lukua elämässäsi, Hanks pohti raitistumisen vaikeutta.

– Minulla se vaati rajun käänteen, kuten isäksi tulemisen, jotta pystyin muuttumaan.

Nuorempi Hanks kiittääkin tytärtään raitistumisestaan. Hanks sai silloisen tyttöystävänsä Tiffany Milesin kanssa tyttären tiettävästi huhtikuussa 2016.

– Jos tyttäreni ei olisi syntynyt, en usko, että välttämättä olisin muuttunut. Hän rehellisesti sanoen pelasti henkeni, Hanks kertoi Access Live -ohjelmassa Daily Mailin mukaan.

Myös Hanksin kuuluisat vanhemmat Tom Hanks ja Rita Wilson ovat olleet lapsensa tukena.

– He eivät olisi voineet olla kannustavampia.

Tom ja Chet Hanks katsovat New York Rangersin peliä­

Vuonna 2014 Hanks kertoi käyttäneensä huumeita 16-vuotiaasta saakka ja vihdoin 24-vuotiaana päättäneensä hakea apua. Tuolloin kerrottiin, että Hanks oli käyttänyt pitkään kannabista, mutta siirtynyt kovempiin huumeisiin myöhemmin.

– Tämä on ollut musertavaa hänen isälle ja äidilleen. He ovat tehneet kaikkensa auttaakseen häntä ja tukeneet häntä kamppailussa päihteitä vastaan, lähde kertoi tuolloin Hanksin tilanteesta.

Vuonna 2015 Hanks kertoi Instagramissa olleensa vieroituksessa.

– Muutama kuukausi sitten myin kokaiinia ja käytin kokaiinia, kunnes en saanut sitä vedettyä enää nenääni, joka oli niin tukossa. Poltin jopa crackia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?