Viihde

Radiojuontaja Kim Sainio joutui rajuun onnettomuuteen moottoripyörällä – karut kuvat sairaalavuoteelta

Julkaistu:

Kim Sainio loukkaantui moottoripyöräonnettomuudessa tiistaina.
Radiojuontaja Kim Sainio joutui moottoripyöräonnettomuuteen tiistaina. Sainio julkaisi illalla kuvia, joista kävi ilmi, että juontaja oli loukannut ainakin jalkansa ja leukansa. Lisäksi moottoripyörä oli entinen.

– Hengissä ollaan. Terveisiä Malmin sairaalasta. Moottoripyörä on tuhannen solmussa, mutta kättä taskuun, niin kyllä se vielä suoraksi saadaan, Sainio kertoi Instagram-tarinassaan.
Sainio avaa Radio Rockin haastattelussa onnettomuuteen johtaneita tapahtumia. Juontaja sanoo tehneensä ”käsittämättömän alkeellisen motoristivirheen,” minkä takia ajoneuvo lähti käsistä.

– Aivan klassinen virhe, että kun tulee vähän tiukempi mutka ja pyörä näyttää vetävän vähän liian pitkäksi sen mutkan, jos se ei ole selkäytimessä, kuinka sen mutkan voi taittaa kuntoon, siinä tekee sen virheen, että päästää kaasun pois, jolloin veto pyörästä loppuu ja ikään kuin vahinko vain kertaantuu ja ajautuu vain enemmän mutkasta ulos, Sainio sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Näin kävi minullekin sen sekunnin ajaksi, kunnes se jostain selkäytimestä tuli. Mutta kun se tuli, siinä olikin enää vain hiekkaa ja asfalttia ja pyörä lähti alta ja jakaja tuli liian nopeasti vastaan.

Sainio kuvailee virhettä klassiseksi lopettaneen motoristin virheeksi. Miehellä oli takanaan vuosi ajotaukoa eikä ollut tutustunut ajoneuvoonsa sen kummemmin.
Toistaiseksi näyttää siltä, ettei luita mennyt poikki ja juontaja välttyi vakavammalta loukkaantumiselta. Juontaja oli onnekseen ostanut uuden kypärän, mikä suojasi hyvin päätä. Asfaltista mies sai kuitenkin syviä haavoja ympäri kehoa ja otsassa on pieni kuhmu muistuttamassa onnettomuudesta. Tatuoinneista vain Kärpät-tatuointi jäi ehjäksi.

– Pahassa kunnossa, mutta hengissä – se tuntuu olevan minulle se tärkein juttu, Sainio kuvailee vointiaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sainio vietiin sairaalaan ambulanssin kyydissä. Lääkärit totesivat juontajan olevan onnekas, että pystyi itse kävelemään sairaalasta pois.

– Totesivat, että tällaisissa tapauksissa aika usein lähdetään aika erilaisessa kunnossa. Kiikutetaan itsensä pyörätuolissa tai sitten vähän vakavammin, että koko hortoilut täällä maan päällä loppuu siihen. Että kyllä tässä aika onnekkaana.

Alta voit kuunnella haastattelun kokonaisuudessaan.Sainio ei Ilta-Sanomille halunnut kommentoida onnettomuuttaan.

Ilta-Sanomat ja Radio Rock kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt