Vain elämää -sarja ei kiinnostanut räppäri Pyhimystä – lähti silti mukaan: paljastaa nyt, millaista kuvauksissa oli - Viihde - Ilta-Sanomat

Vain elämää -sarja ei kiinnostanut räppäri Pyhimystä – lähti silti mukaan: paljastaa nyt, millaista kuvauksissa oli

Pyhimys osallistui tulevan Vain elämää -sarjan tuotantokauden kuvauksiin Hirvensalmella kesäkuun alussa.

26.6.2018 16:14

Mikko ”Pyhimys” Kuoppala on mukana Vain elämää -tv-sarjan syksyllä ruutuihin tulevalla tuotantokaudella. Hän kertoo viihtyneensä hyvin kuvauksissa Hirvensalmen Satulinnassa yhdessä Evelinan, Ellinooran, Anne Mattilan, Tuure Kilpeläisen, Lauri Ylösen ja Pepe Willbergin kanssa.

– Kyllä se kannatti tehdä. On oikeastaan ihan sivuseikka, millainen tv-ohjelma siitä tulee. Vastaavaa ei voi kokea millään lomamatkalla. Ryhmäytyminen tapahtuu jännittävästi, kyllä siinä aika lähelle niitä muita ihmisiä pääsi, Pyhimys sanoo.

– Olen aina ollut kiinnostunut tosi-tv:stä, miten ne jutut menevät, pienet nyanssit henkilöiden välillä. Esimerkiksi tänä keväänä Selviytyjät oli loistava. Mutta Vain elämää ei ole koskaan kiinnostanut. Ehkä siksi, että se musiikkia ja liian lähellä tätä muuta elämää, hän sanoo.

– Toivon, että tämä meidän kausi ei ole vaivaannuttava.

Pepe Willberg, Pyhimys, Evelina, Tuure Kilpeläinen, Anne Mattila, Ellinoora ja Lauri Ylönen ovat mukana Vain elämää -sarjan seuraavalla tuotantokaudella.

Bändikaverit uskovat, että Teflon Brothers hyötyy siitä, että Pyhimys on mukana ohjelmassa.

– Esimerkiksi tämä Maradona-juttu on saanut huomiota hyvin. Olisikohan saanut yhtä hyvin ilman sitä, että Mikko on Vain elämää -sarjassa, Heikki Kuula sanoo.

Pyhimys itse uskoo, ettei ohjelma mullista hänen tai bändinsä elämää ja uraa.

– En olisi lähtenyt mukaan siihen, jos se olisi yhä sellainen etuliite-juttu. Ensimmäinen kausi tv-jutuissa on aina se määrittävä: yhä puhutaan esimerkiksi BB-Pertusta, mutta kukaan ei muista kolmannen kauden Big Brother -voittajaa.

Teflon Brothers.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?